Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Ματίνα Ζάρα για την οικονομική εξαθλίωσή της: «Είχα πρόβλημα και για μια περίοδο έτρωγα μόνο...»

Όλα όσα ανέφερε

Ματίνα Ζάρα για την οικονομική εξαθλίωσή της: «Είχα πρόβλημα και για μια περίοδο έτρωγα μόνο...»
News 02.06.2022 11:20
Από Ίρις Βίλα

Το πρωί της Πέμπτης (2/6) μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Ματίνας Ζάρα η οποία μίλησε για όλους και για όλα αλλά και για τις φήμες που την θέλουν να ανεβαίνει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Συγκεκριμένα, η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει πως είχε αντιμετωπίσει παλιότερα οικονομικό πρόβλημα με αποτέλεσμα να έτρωγε μόνο σουβλάκια.

Οι δηλώσεις της Ματίνας Ζάρα

Σε ερώτηση που δέχτηκε από δημοσιογράφο για το ποιο είναι το πιο περίεργο πράγμα που έχει κάνει ή έχει φάει προκειμένου να επιβιώσει, η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Υπήρχε μια περίοδος που είχα ένα θέμα εγώ προσωπικά οικονομικά και επειδή είμαι περήφανη υπήρχε μια περίοδος που έτρωγα μόνο σουβλάκια επί δυο μήνες».

"Κόλαφος" η Ματίνα Ζάρα - «Ο κόσμος έχει βαρεθεί να ακούει γιατί χώρισα με τον Λάμπρο Χούτο»

Στην κάμερα της εκπομπής Love It μίλησε το πρωί της Πέμπτης 14/4 η Ματίνα Ζάρα. Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων μίλησε για τον ξαφνικό χωρισμό της από τον Λάμπρο Χούτο.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε πως από τότε δεν έχουν ξανά επικοινωνήσει ποτέ.

«Νομίζω ότι ο κόσμος έχει βαρεθεί να ακούει γιατί χώρισα με τον Λάμπρο. Επειδή πήρε πάρα πολύ έκταση αυτό το θέμα, που το καταλαβαίνω γιατί πήρε, απλά μετά από μία φάση θέλω να μιλήσω για άλλα πράγματα. Αυτή τη στιγμή διανύω την καλύτερη φάση της ζωής μου».

Για το αν την ενοχλούσαν όσα γράφονταν για τη σχέση της με τον Λάμπρο Χούτο: «Δεν με ενοχλούσε γιατί δεν έδινα και πολύ σημασία, ειδικά μετά από αυτό που έγινε αφοσιώθηκα 100% πάνω στην καριέρα μου.

Με τον Λάμπρο μετά από αυτά που έγιναν δεν είχαμε καμία επαφή, δεν μιλήσαμε. Πιστεύω ότι επειδή κρατήσαμε αυτή τη στάση μετά τον χωρισμό, θα χαιρόταν για εμένα και θα ήταν χαρούμενος που πηγαίνω καλά».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Οι εμφανίσεις που έκαναν τα φλας να αστράψουν από την άλλη πλευρά - Οι κακοντυμένες του Madwalk 2021

«Αυτός, τότε που είχαμε χωρίσει...» - Το "καρφί" της Ματίνας Ζάρα για τον Λάμπρο Χούτο

Share