Χαμογελαστή και ντυμένη στα λευκά - Τράβηξε τα βλέμματα στο Μέγαρο Μουσικής η Ντόρα Μπακογιάννη

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαμογελαστή και ντυμένη στα λευκά - Τράβηξε τα βλέμματα στο Μέγαρο Μουσικής η Ντόρα Μπακογιάννη

Η Ντόρα Μπακογιάννη το απόγευμα της Τετάρτης (1/6) έδωσε το παρών στην επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 40 χρόνων από την ίδρυση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή», που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής, στην οποία μάλιστα μίλησε και ο Κώστας Καραμανλής.

Η πολιτικός τους τελευταίους μήνες δεν πραγματοποιεί συχνά δημόσιες εμφανίσεις λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει με την υγεία της (δείτε εδώ τη συγκινητική ανάρτηση του γιού της), ωστόσο αυτή τη φορά έκανε την διαφορά και εμφανίστηκε, πιο λαμπερή από ποτέ.

Συγκεκριμένα, η Ντόρα Μπακογιάννη επέλεξε ένα total white look το οποίο συνδύασε με μπεζ αξεσουάρ και ένα εντυπωσιακό χρυσό κολιέ. Εννοείται πως η εμφάνισή της μαγνήτισε όλα τα βλέμματα και ο φακός του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί για να την απαθανατίσει.

Σικάτη με το χαμόγελο στα χείλη η Ντόρα Μπακογιάννη

Ντόρα Μπακογιάννη outfit
Ντόρα Μπακογιάννη Μέγαρο Μουσικής

Η εξομολόγησή της για το πρόβλημα υγείας της

Το βράδυ της Τρίτης (31/5) η Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στο κέντρο» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, η γνωστή πολιτικός δεν δίστασε να αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει καθώς τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Είμαι ευτυχής για την κάθε μέρα που βιώνω».

«Έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα. Ένα πράγμα που έχει αλλάξει είναι ο απόλυτος θαυμασμός μου για τους γιατρούς, τους νοσηλευτές του δημοσίου συστήματος υγείας. Είναι άλλο πράγμα να το λες πολιτικά και άλλο να το έχεις βιώσει. Είμαι πολύ ευγνώμων. Το δεύτερο είναι πόσοι χιλιάδες άνθρωποι σαν και μένα υπάρχουν. Πόσοι δίνουν αυτή τη μάχη κάθε μέρα και πόσες φορές πάνε πολύ καλά. Βεβαίως χάνονται και άνθρωποι, όπως χάθηκε και ο Δάκης.

Η μάχη κερδίζεται από πολλούς ανθρώπους. Στην πολιτική δεν άλλαξαν πολλά πράγματα. Είμαι ευτυχής για την κάθε μέρα, χαίρεσαι πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που θα θεωρούσες κάποτε δεδομένα. Χαίρεσαι τις μικρές χαρές, τις μικρές επιτυχίες, συνεχίζεις και παλεύεις.

Στην Βουλή των Ελλήνων αρρώστησαν πολλοί συνάδελφοι και δεν το έλεγαν. Έχεις υποχρέωση να ενημερώσεις γιατί σε τελική ανάλυση βοηθάς αυτόν που σε ακούει, του δίνεις θάρρος να μη το βάλει κάτω. Τα δημόσια πρόσωπα δεν έχουν μόνο δικαιώματα έχουν και υποχρεώσεις».