Το μικροσκοπικό μπικίνι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έβαλε φωτιά στο Instagram - Η ανάρτηση του μοντέλου

Που βρίσκεται;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το μικροσκοπικό μπικίνι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έβαλε φωτιά στο Instagram  - Η ανάρτηση του μοντέλου

Ο Ιούνιος μπήκε για τα καλά και οι celebrities έχουν ήδη βάλει τα μαγιό τους και έχουν ξεχυθεί στις παραλίες, ανεβάζοντας τις φωτογραφίες στα social media. Πρώτη η Χριστίνα Μπόμπα πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με το μαγιό της, παρά τις αντιδράσεις που δέχεται (δείτε εδώ τις φωτογραφίες της influencer).

Το μικροσκοπικό μπικίνι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Έπειτα ακολούθησε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία ανέβασε φωτογραφίες με φουλ καλοκαιρινή διάθεση. Το μοντέλο ποζάρει στο φακό χαμογελαστό φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο.

Ωστόσο η ίδια δεν αποκάλυψε το μέρος στο οποίο τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες. Αν και υποψιαζόμαστε ότι πρόκειται για φωτογραφίες που είχε κρατήσει από το ταξίδι της στην Αμερική. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως τότε είχε ταξιδέψει σε πολλούς επίγειους παραδείσους. Ωστόσο αν αυτό δεν ισχύει και το τοπίο της Εδέμ βρίσκεται στην Ελλάδα ελπίζουμε ότι την επόμενη φορά θα βάλει τοποθεσία.

«Καλό μήνα. Να έχουμε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι», έγραψε στη λεζάντα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τι συμβαίνει με την υγεία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Τεράστια ανησυχία έχει προκαλέσει τους τελευταίους μήνες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς όσο περνάει ο καιρός, τόσα περισσότερα κιλά χάνει. Η ίδια μάλιστα είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή της πως έχει χάσει 20 κιλά.

Η ίδια ομολογουμένως τρέχει συνεχώς για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, κάτι που ούτε της αφήνει αρκετό χρόνο να φάει (δείτε εδώ ποια εκπομπή θα παρουσιάσει) ενώ πάντα η δουλειά προκαλεί στρες και άγχος, που συμβάλλουν στην απώλεια βάρους.

Μάλιστα, στις φωτογραφίες που δημοσιεύει σχεδόν καθημερινά στα social media προκαλούν τις αντιδράσεις των διαδικτυακών της φίλων, οι οποίοι την συμβουλεύουν συνεχώς να προσέχει παραπάνω την υγεία της και να τρώει.

Ειδικά μια ανάρτηση που έκανε πριν μερικές μέρες από το Μιλάνο γέμισε με τέτοια αντίστοιχα σχόλια.

Ανησυχία με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την απώλεια βάρους της