«Συζητήσεις γίνονται αλλά...» - Η Ράνια Θρασκιά απαντά για τις φήμες επιστροφής της στην τηλεόραση

Οι διπλωματικές δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Συζητήσεις γίνονται αλλά...» - Η Ράνια Θρασκιά απαντά για τις φήμες επιστροφής της στην τηλεόραση

Η κάμερα του «Super Κατερίνα» συνάντησε τη Ράνια Θρασκιά και η παρουσιάστρια παραχώρησε δηλώσεις στη δημοσιογράφο της εκπομπής. Μεταξύ άλλων, απάντησε διπλωματικά σχετικά με την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Οι δηλώσεις της Ράνιας Θρασκιά

«Για πολλά χρόνια η δουλειά μου ήταν η τηλεόραση. Πλέον η κυρίαρχη απασχόλησή μου είναι το κέντρο προσωπικής και οικογενειακής εξέλιξης. Παρόλα αυτά, πιστεύω πως όλοι οι άνθρωποι έχουμε μια ιστορία να μοιράσουμε και αυτό θεωρώ πως μπορεί να αποτυπωθεί τηλεοπτικά», δήλωσε η Ράνια Θρασκιά.

«Δε θέλω να σχολιάσω κάτι, συζητήσεις γίνονται αλλά δεν είναι και εύκολο τηλεοπτικό προιόν. Δεν είναι η πρώτη φορά, πο κάνω παρόμοιες συζητήσεις και άλλη φορά έχει γίνει και τις έχω ξεκινήσει και εγώ», συνέχισε.

Τέλος, είπε πως «είμαι βέβαια πως υπάρχει χώρος για μία εκπομπή για ψυχική υγεία και βελτίωση του ανθρώπου αυτή βασικά λείπει από την τηλεόραση, είτε την κάνω εγώ είτε όχι».

Με τι ασχολείται σήμερα η Ράνια Θρασκιά

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot. βρέθηκε η Ράνια Θρασκιά, προκειμένου να συζητήσει με την Νάντια Μπουλέ για το θέμα της μητρότητας. Γνωρίσαμε τη Ράνια Θρασκιά στο ρόλο της ως παρουσιάστρια. Ωστόσο, η μεγάλη τη αγάπη υπήρξε ανέκαθεν η ψυχολογία.

Πήρε τον μεταπτυχιακό της τίτλο στην «Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία» από το Πανεπιστήμιο East London. Ένα επίτευγμα για το οποίο νιώθει περήφανη αφού δεν ήταν εύκολο να ξενυχτάει διαβάζοντας μέχρι το πρωί, ως μητέρα δυο παιδιών. Αξιοποιώντας τις σπουδές τις εργάζεται ως σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Στο μεταξύ, η Ράνια Θρασκιά προκάλεσε αντιδράσεις με την ανάρτηση που έκανε πριν μερικές μέρες.