Με ροζ ριγέ μικροσκοπικό μπικίνι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη «ανάβει» φωτιές - Η φωτογραφία στο Instagram

Με μαγιό από τη συλλογή της

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Με ροζ ριγέ μικροσκοπικό μπικίνι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη «ανάβει» φωτιές - Η φωτογραφία στο Instagram

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη «ανάβει» φωτιές για άλλη μία φορά. Η επιχειρηματίας και influencer φαίνεται να καλοπερνάει και πολύ καλά κάνει η κοπέλα, παρά την απουσία του συντρόφου της, Κωνσταντίνου Βασάλου. Αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της και χαλαρώνει, όποτε βρίσκει λίγο χρόνο να ξεκλέψει από τις υποχρεώσεις της.

Η Ευρυδίκη είναι αρκετά ενεργή στα social media και συνηθίζει να «ανεβάζει» στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, όπως εκείνη στην παραλία της Σκοπέλου. Έτσι και σήμερα 2/6, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό, που ποζάρει με ένα ροζ ριγέ μαγιό από τη συλλογή της με φόντο τη θάλασσα και τα σχόλια από κάτω «πέφτουν» βροχή. Καλωσορίζει έτσι το καλοκαίρι« Και επίσημα καλοκαίρι!».

Οι αναρτήσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με μαγιό

Είναι ολοφάνερο πως είναι στα πιο αδύνατά της

Τους τελευταίους μήνες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε πάρει κάποια παραπάνω κιλά και γούστο της και καπέλο της, δεν καταλάβαμε ποτέ γιατί βγήκε και απολογήθηκε γι' αυτό εκφράζοντας το παράπονό της για τα σχόλια που λάμβανε στα social media (δείτε εδώ το ξέσπασμά της).

Όλες οι γυναίκες περνάμε μια φάση στην ζωή μας που γουστάρουμε να τρώμε και δεν μας νοιάζει αν η ζυγαριά ξεπεράσει το 70! Κι αυτό υγεία είναι αλλά τέλος πάντων. Η δημοσιογράφος, λοιπόν, τώρα βρίσκεται στην φάση αυτή που ήθελε να τα χάσει αυτά τα "παραπάνω" και το κατάφερε αλλά και να μην το έκανε λογαριασμό δεν έχει να δώσει σε κανέναν...

Πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και οι κοιλιακοί της διαγράφονται!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη κιλά

Ευρυδίκη Βαλαβάνη κιλά αδυνάτισμα