«Με ρώτησαν για να ξαναβγούν;» - Η απάντηση του Θεοφάνους για τις δηλώσεις στους One

Με αφορμή τις κουβέντες που ειπώθηκαν μεταξύ τους

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Με ρώτησαν για να ξαναβγούν;» - Η απάντηση του Θεοφάνους για τις δηλώσεις στους One

Το μεσημέρι της Πέμπτης 2/6 ο κορυφαίος και ταλαντούχος Γιώργος Θεοφάνους, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για όλα! Εκτός όμως από το τηλεοπτικό του μέλλον και την εκπομπή του, μίλησε μεταξύ άλλων για τις δηλώσεις που είχε κάνει για τους ONE με αφορμή την επανένωσή τους.

Όσα ανέφερε ο Γιώργος Θεοφάνους

Ο γνωστός συνθέτης, ρωτήθηκε σχετικά με την «κόντρα» που άνοιξε και απάντησε μεταξύ άλλων: «Εγώ δεν βγήκα ποτέ να κάνω καμία δήλωση. Με ρώτησαν για τους ΟΝΕ και είπα ότι τώρα ξαναζεσταμένο φαγητό 20 χρόνια μετά; Το ξέρω ότι είναι δικό μου δημιούργημα. Με ρώτησαν για να ξαναβγούν; Με ρώτησαν τι να ξανατραγουδήσουν; Κανονικά δεν δικαιούνται να το κάνουν. Εγώ τους έδωσα την ευχή μου και άσ’ τους να κάνουν ό,τι θέλουν. Τι να κάνω; Δεν με ρώτησαν».

«Δεν με πειράζει αυτό, με πειράζει που μια εικόνα που στήθηκε τόσο όμορφα πριν από 20 χρόνια να υπάρχει με αυτόν τον τρόπο τώρα. Το συγκεκριμένο πράγμα ήταν εκείνο. Ας έκαναν κάτι άλλο, όπως έκανε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Εγώ δούλευα μαζί του 3 χρόνια στην Κύπρο, είναι πολύ καλός τραγουδιστής».

Αποκαλύπτει επίσης για τη γνωριμία του με την Χάρις Αλεξίου

Ο Γιώργος Θεοφάνους φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 22/5 στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» στη στήλη «Θυμάσαι». Ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός προέβη σε μία αναδρομή στα παλιά και μεταξύ άλλων θυμήθηκε πώς γράφτηκε το τραγούδι «ο δικός μου ο δρόμος» του Πασχάλη Τερζή. Το τραγούδι αυτό μάλιστα, αρχικά προοριζόταν για τον Στέφανο Κορκολή, όπως ανέφερε.

Ακόμη, περιέγραψε τη συνεργασία του με τη Χάρις Αλεξίου αλλά και το πώς ξεκίνησε η ιστορία αυτή. «Όταν έγραψα το τραγούδι “Τα καλύτερα θα ‘ρθουν”, ήταν το πρώτο τραγούδι που πήγα στη Χαρούλα, η οποία προέβη σε μία σπάνια εξομολόγηση πρόσφατα. Βέβαια για να φτάσω στη Χαρούλα υπήρξε το τηλεφώνημά της το οποίο νόμιζα μου έκαναν πλάκα», αποκάλυψε.