Συγκλονίζει η Χριστίνα Αλούπη: «Ένας λόγος που έφυγα από την Αμερική είναι ο φόβος της...»

Η σπάνια αποκάλυψή της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Χριστίνα Αλούπη: «Ένας λόγος που έφυγα από την Αμερική είναι ο φόβος της...»

Το μεσημέρι της Πέμπτης (2/6) η Χριστίνα Αλούπη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε για την προσωπική της ζωή αλλά και για την μεγάλη απόφαση που πήρε να φύγει από την Αμερική.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Αλούπη

Ο κύριο λόγος για την ίδια ήταν ο φόβος της οπλοκατοχής. Συγκεκριμένα, τόνισε χαρακτηριστικά: «Πραγματικά ένας λόγος που επέστρεψα στην Ελλάδα ήταν αυτός για τα παιδιά μου. Διότι ο μικρός θα πάει πρώτη δημοτικού και σκεφτόμουν ότι θα πάει το παιδί στο σχολείο (δείτε εδώ πόσο πολύ μεγάλωσαν τα παιδιά της).

Που ξέρω εγώ ότι ο επόμενος πυροβολισμός είναι στο σχολείο του παιδιού μου; Δηλαδή είναι δυνατόν να ζούμε με αυτό το άγχος ως μάνες;»

«Φοβόμουν, κυκλοφορούσα με ένα μαχαίρι στην τσάντα μου...»

Η Χριστίνα Αλούπη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μέσα σε όλα η ίδια μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε αλλά και για το εργασιακό bullying. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά ότι:

«Είμαστε στην πιο περίεργη φάση της ζωής μας οικογενειακώς. Έχουμε μεγάλη αβεβαιότητα για το μέλλον. Κάθε χρόνο λέμε «τώρα θα γυρίσουμε» και πάει την επόμενη χρονιά». Και συνέχισε λέγοντας «Η Αμερική είναι πολύ σκληρή χώρα, έχει πολύ bullying.

Φοβόμουν, κυκλοφορούσα με ένα μαχαίρι στην τσάντα μου. Βεβαίως και μου λείπουν οι δικοί μου άνθρωποι. Μέρα παρά μέρα λέω στον άνδρα μου “παίρνω το φαΐ και φεύγω για Ελλάδα”».

Όσον αφορά την σεξουαλική παρενόχληση και το εργασιακό bullying, είπε: «Όταν μία γυναίκα βάζει άνω τελεία στη δουλειά της, δημιουργείται η εντύπωση ότι δεν θέλει να ξαναδουλέψει. Όταν είχα δεχθεί εργασιακό bullying στην Ελλάδα δεν υπήρχε καν ο όρος στην Ελλάδα. Το ράβαμε και προχωρούσαμε.

Σεξουαλική παρενόχληση έχω δεχθεί και σε χώρους εκτός της showbiz. Έχω επιλέξει να μην δουλέψω κάπου γιατί είχα δει πράγματα». Tέλος ανέφερε στο Mega Καλημέρα: «Δεν φοβάμαι τον χρόνο που περνάει, γιατί περνάει για όλους, όχι μόνο για εμένα. Θα ήθελα να είμαι από τις γιαγιάδες που κάνουν τζόκινγκ στο πάρκο».