«Γιατί μου φαίνεται εξωπραγματικό;» -''Κάγκελο'' η Ελένη Μενεγάκη στα λεγόμενα της Χριστίνας Αλούπη

Τι συνέβη;

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Γιατί μου φαίνεται εξωπραγματικό;» -''Κάγκελο'' η Ελένη Μενεγάκη στα λεγόμενα της Χριστίνας Αλούπη

Σήμερα Πέμπτη 2/6 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega η Χριστίνα Αλούπη, η οποία γύρισε οριστικά στην Ελλάδα από την Αμερική όπου ζούσε. Η όμορφη δημοσιογράφος, η οποία τα τελευταία χρόνια ζούσε με τον σύζυγό της και τους δύο γιους τους (δείτε εδώ πόσο πολύ μεγάλωσαν τα παιδιά της) στις Ηνωμένες Πολιτείες, πήρε την απόφαση να επιστρέψει οικογενειακώς στην Ελλάδα, εγκαταλείποντας τη ζωή τους εκεί.

Η Χριστίνα δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην ερωτηθεί για τον πραγματικό λόγο που πήραν οικογενειακώς την απόφαση να γυρίσουν στην Ελλάδα.

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Αλούπη για την επιστροφή της

Η Αλούπη λοιπόν παραδέχτηκε ότι ένας από τους βασικότερους λόγους είναι η έξαρση της βίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, με δεκάδες μακελειά να συμβαίνουν συχνά, με αυτό του Τέξας όταν ένας 18χρονος μπήκε σε σχολείο και με ένα όπλο σκότωσε 18 παιδιά, να είναι το πιο πρόσφατο.

Η Χριστίνα Αλούπη, περιέγραψε ένα άλλο περιστατικό που συνέβη αυτές τις μέρες στην πόλη Τούσλα όπου ζούσε όλα αυτά τα χρόνια, λέγοντας πως κάποιος μπήκε σε ιατρικό κέντρο ή νοσοκομείο και σκότωσε εν ψυχρώ τέσσερα άτομα.

«Εγώ τώρα γιατί το ακούω και μου φαίνεται εξωπραγματικό;» είπε η Ελένη Μενεγάκη η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά της με αυτά που άκουγε από την Χριστίνα Αλούπη να της περιγράφει!

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Αλούπη για το bullying και τη σεξουαλική παρενόχληση στην Αμερική

Η Χριστίνα Αλούπη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» πέρσι και μέσα σε όλα η ίδια μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε αλλά και για το εργασιακό bullying. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά ότι:

«Είμαστε στην πιο περίεργη φάση της ζωής μας οικογενειακώς. Έχουμε μεγάλη αβεβαιότητα για το μέλλον. Κάθε χρόνο λέμε «τώρα θα γυρίσουμε» και πάει την επόμενη χρονιά». Και συνέχισε λέγοντας «Η Αμερική είναι πολύ σκληρή χώρα, έχει πολύ bullying.

Φοβόμουν, κυκλοφορούσα με ένα μαχαίρι στην τσάντα μου. Βεβαίως και μου λείπουν οι δικοί μου άνθρωποι. Μέρα παρά μέρα λέω στον άνδρα μου “παίρνω το φαΐ και φεύγω για Ελλάδα”».

Όσον αφορά την σεξουαλική παρενόχληση και το εργασιακό bullying, είπε: «Όταν μία γυναίκα βάζει άνω τελεία στη δουλειά της, δημιουργείται η εντύπωση ότι δεν θέλει να ξαναδουλέψει. Όταν είχα δεχθεί εργασιακό bullying στην Ελλάδα δεν υπήρχε καν ο όρος στην Ελλάδα. Το ράβαμε και προχωρούσαμε.

Σεξουαλική παρενόχληση έχω δεχθεί και σε χώρους εκτός της showbiz. Έχω επιλέξει να μην δουλέψω κάπου γιατί είχα δει πράγματα». Tέλος ανέφερε στο Mega Καλημέρα: «Δεν φοβάμαι τον χρόνο που περνάει, γιατί περνάει για όλους, όχι μόνο για εμένα. Θα ήθελα να είμαι από τις γιαγιάδες που κάνουν τζόκινγκ στο πάρκο».