«Ελπίζω πως κάποιοι θα...» - Η αποστομωτική δήλωση του Σωτήρη Καλυβάτσου για το metoo

Παίρνει θέση δίπλα στην Σοφία Παυλίδου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ελπίζω πως κάποιοι θα...» - Η αποστομωτική δήλωση του Σωτήρη Καλυβάτσου για το metoo

Το πρωί της Πέμπτης 2/6 η κάμερα του Super Κατερίνα τσάκωσε τον Σωτήρη Καλυβάτση, ο οποίος με αφορμή την δικαστική διαμάχη που υπάρχει ανάμεσα στην Σοφία Παυλίδου (δείτε εδώ την τελευταία της συνέντευξη), και τον Μάνο Παπαγιάννη, πήρε θέση υπέρ της ηθοποιού και για ακόμα μία φορά αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης στηρίζει δημόσια την Σοφία Παυλίδου

«Φαντάζομαι πως η Σοφία δουλεύει με τον εαυτό της και κάνει βήματα μπροστά, άρα μπόρεσε να τον συγχωρέσει τον Παπαγιάννη, τώρα η δικαστική διαμάχη είναι κάτι άλλο. Είπαμε η αλήθεια πάντα κερδίζει», σχολίασε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Το θέατρο δεν έχει αλλάξει από το κίνημα #metoo, κάποιοι άνθρωποι ίσως να άλλαξαν, βάζοντας στο μυαλό τους ότι δεν μπορούν να συμπεριφέρονται όπως παλιότερα. Ελπίζω και φαντάζομαι», ολοκλήρωσε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

«Έχω αρχίσει να μην συμπαθώ το ανθρώπινο είδος»

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή Όλα Γκουντ το Σάββατο 16/4 και μίλησε "ανοιχτά" για την πατρότητα και τις απόψεις του σχετικά με αυτήν, ενώ λίγο καιρό πριν είχε αναφερθεί και στον θεσμό της οικογένειας.

Ο ηθοποιός ανέφερε πως το να αποκτήσει ένα παιδί δεν είναι κάτι που επιθυμεί, καθώς είναι μία μεγάλη ευθύνη που δεν θέλει να αναλάβει, εφόσον είναι ήδη πολύ ευτυχισμένος με την γυναίκα του και δεν χρειάζονται ένα παιδί να συμπληρώσει την ευτυχία τους.

«Δεν θέλω να κάνω παιδί γιατί το αντιλαμβάνομαι σαν μια τεράστια ευθύνη. Θες να με πεις ευθυνόφοβο, θες να με πεις ανώριμο, θες να με πεις εγωιστή αλλά δεν αισθάνομαι έτοιμος να αναλάβω αυτή την ευθύνη. Από την άλλη, πάλι, υπάρχει και ο αντίλογος σίγουρα πως αν δεν το κάνεις δεν μπορείς να το καταλάβεις.

Αυτό, όμως, δεν είναι μια επιπόλαια απόφαση και δεν μπορώ να αντιμετωπίσω έτσι ούτε το παιδί ούτε την οικογένεια», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Η Ηρώ είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει επίσης να κάνει παιδιά ούτε και θέλει να παντρευτεί. Οπότε μια χαρά είμαστε έτσι όπως ζούμε».

«Ένας ακόμα λόγος που με αποθαρρύνει είναι το πως είναι η ζωή και ο άνθρωπος. Όσο περνούν τα χρόνια έχω αρχίσει δηλαδή να μην συμπαθώ ιδιαίτερα το ανθρώπινο είδος. Προτιμώ τα ζώα», πρόσθεσε στο τέλος.