Με μίνι φούστα στα μπουζούκια - Χαμογελά ξανά η Ματίνα Ζάρα με τον Χρήστο Βάρδαλο στο πλευρό της

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Με μίνι φούστα στα μπουζούκια - Χαμογελά ξανά η Ματίνα Ζάρα με τον Χρήστο Βάρδαλο στο πλευρό της

Η Ματίνα Ζάρα έχει απασχολήσει σε ένα σημείο με τα ερωτικά της τον τελευταίο καιρό καθώς μετά τον χωρισμό της με τον Λάμπρο Χούτο έδινε αινιγματικές απαντήσεις σχετικά με το αν έχει προχωρήσει και το αν είναι ξανά ερωτευμένη.

Η αλήθεια είναι πως έχει κάνει το επόμενο βήμα, καθώς έχει έρθει στη ζωή της ένας νέος και γοητευτικός άντρας. Ο λόγος για τον Χρήστο Βάρδαλο, που τελευταία κυκλοφορούν μαζί. Αυτή τη φορά ο φακός τους έπιασε σε νυχτερινή έξοδο στο Υton και η αλήθεια είναι πως από το χαμόγελο τους και μόνο δείχνουν πολύ ταιριαστοί μαζί.

Η Ματίνα Ζάρα με τον Χρήστο Βάρδαλο σε νυχτερινή έξοδο

Ματίνα Ζάρα με Χρήστο Βάρδαλο

Αποκαλύψεις μετά το χωρισμό της Ζάρα από τον Χούτο

Η Ματίνα Ζάρα συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη, κάνοντας αποκαλύψεις για τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Χούτο καθώς και για τα μελλοντικά της σχέδια.

Αμφιβολίες για τα ερωτικά της νεαρής τραγουδίστριας δεν είχαμε καθώς τα σύννεφα στη σχέση της με τον πρώην παίκτη Survivor και ποδοσφαιριστή Λάμπρο Χούτο ήταν γεγονός.

Η πολύ πρόσφατη ανάρτηση της με ένα Insta Story, κίνησε για άλλη μια φορά υποψίες αναφορικά με τη σχέση της, καθώς η ίδια με μια φράση του Παπαδιαμάντη άδειασε τον πρώην της (δες εδώ τι ανέβασε).

Μεταξύ άλλων, στο Happy Day δε δίστασε να ξεκαθαρίσει πως εκείνη τον χώρισε και πως τώρα πια κάνει focus στα επαγγελματικά της, στο νέο σχήμα που συμμετέχει στη Θεσσαλονίκη με τον Θοδωρή Φέρρη και την Κατερίνα Λιόλιου.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους βγάζω το πρώτο μου σόλο ελληνικό τραγούδι. Ξεκινάμε εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη με τον Θοδωρή Φέρρη και την Κατερίνα Λιόλιου. Το τραγούδι μου “Ελεύθερη κι ωραία” είναι ακριβώς αυτό που ζω αυτή τη στιγμή και με εκφράζει 100%.Ήρθε ένας στο καμαρίνι μου με μονόπετρο και μου έκανε πρόταση γάμου και του λέω “φίλε, τώρα έφυγα από αυτή την κατάσταση".

Στην επόμενη σχέση μου δεν θα βιαστώ. Η ζήλεια είναι φυσιολογικό μέχρι ενός σημείου, αλλά δεν πρέπει να ξεπερνά τα όρια», είπε αρχικά η Ματίνα Ζάρα. «Εγώ πήρα την απόφαση, ήταν δική μου επιλογή να συζητήσουμε γι’ αυτό το θέμα. Και αποφασίσαμε μαζί πως είναι καλύτερο και για τους δυο μας να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους».