Βυθισμένος στο πένθος ο Σπύρος Νικολαϊδης

Πολύ δύσκολες ώρες για τον πρωταγωνιστή της σειράς, Γη της Ελιάς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βυθισμένος στο πένθος ο Σπύρος Νικολαϊδης

Τις πιο δύσκολες ώρες βιώνει ο Σπύρος Νικολαϊδης καθώς έφυγε από την ζωή η μητέρα του. Ο πρωταγωνιστής της Γης της ελιάς -που είχε συγκινήσει με την εξομολόγησή του για το μπούλινγκ- έκανε γνωστή την δυσάρεστη είδηση με μια φωτογραφία στα social media.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, προκειμένου να αποχαιρετήσει την μητέρα του.

Το "αντίο" του Σπύρου Νικολαϊδη στην μητέρα του

«Αντίο Άγγελέ μου, Τώρα θα με προσέχεις από ψηλά, μανούλα μου, όπως έκανες πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Νικολαΐδης.

Βυθισμένος στο πένθος ο Σπύρος Νικολαϊδης

«Ζούσα μία ζωή που δεν ήθελα»

Ο Σπύρος Νικολαΐδης, ο οποίος λίγο καιρό πριν είχε τα γενέθλιά του, βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, το βράδυ της Τετάρτης 27/4 και μίλησε "ανοιχτά" για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του, αλλά και για την ενασχόλησή του με την υποκριτική.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αποκάλυψε πως πέρασε κατάθλιψη, καθώς η ζωή του δεν είχε πάρει την τροπή που επιθυμούσε και έτσι έφυγε στην Αμερική για να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Την κατάστασή του επιδείνωνε και η τότε σχέση του, την οποία αποχωρίστηκε μόλις έφυγε στο εξωτερικό.

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος της ζωής μου, που είχα παρατήσει τον εαυτό μου. Περνούσα μια βαριά κατάθλιψη και κάποια στιγμή έφτασε ο κόμπος στο χτένι κι είπα δεν αντέχω. Ζούσα μια ζωή που δεν την ήθελα. Ήμουν σε αυτό το κομμάτι με τις επιχειρήσεις και παράλληλα δούλευα για να τα συντηρώ αυτά ενώ το όνειρό μου ήταν να γίνω ηθοποιός και δεν το έκανα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Για πολύ καιρό πέρασα βαριά κατάθλιψη και πήγαινα και σε θεραπείες. Ήταν και μια φάση, που ήμουν στο τέλος και μια σχέσης πολύ ψυχοφθόρας για εμένα και τα παράτησα όλα κι έφυγα».