Ζαλάδες και ανακατωσούρες για την Δήμητρα Αλεξανδράκη - Η αναφορά στην εγκυμοσύνη

Το story που δημιούργησε ερωτηματικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζαλάδες και ανακατωσούρες για την Δήμητρα Αλεξανδράκη - Η αναφορά στην εγκυμοσύνη

Την πιο όμορφη περίοδο διανύει η Δήμητρα Αλεξανδράκη, καθώς σε λίγο καιρό θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της και έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες του γάμου τους, με την ίδια να ανυπομονεί φυσικά τρελά (δείτε εδώ μάλιστα πόσο κοστίζει το νυφικό της).

Η ίδια διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή της αλλά και τις σκέψεις της, ειδικά για τον χαρμόσυνο αυτό γεγονός.

Ωστόσο, πριν μερικές ώρες, η Δήμητρα δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μέσα από το οποίο αποκάλυψε πως τον τελευταίο καιρό νιώθει πολλές ζαλάδες κι αρκετό ανακάτεμα.

Βέβαια, ξεκαθάρισε πως δεν είναι έγκυος, τουλάχιστον από όσο γνωρίζει.

Η αναφορά της Δήμητρας Αλεξανδράκη στις ζαλάδες και στην εγκυμοσύνη

Η αναφορά της Δήμητρας Αλεξανδράκη στις ζαλάδες και στην εγκυμοσύνη

Η σχέση της με τον άντρα της και το ενδεχόμενο ενός παιδιού

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής (24/12) η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον μέλλοντα σύζυγό της αλλά και στον γάμο της.

«Το 2020 γνώρισα τον άνδρα μου, το 2021 μου έκανε πρόταση γάμου. Αυτές οι δύο χρονιές έχουν σημαδευτεί πολύ όμορφα. Αν έχεις καλή πεθερά θα έχεις καλή ζωή. Είναι νόμος αυτό, η Αλεξανδράκη το υπογράφει. Βλέπω στο τέλος να παίρνω τον άντρα μου και έναν παπά και να παντρευόμαστε.

Πηγαίνουμε από αναβολή σε αναβολή γιατί δεν εθελοτυφλούμε στα προβλήματα των άλλων. Οπότε προτιμούμε να δώσουμε προτεραιότητα σε κάποιον που έχει ανάγκη.

Θέλω πάρα πολύ να κάνω ένα παιδάκι και ο άντρας μου το θέλει, απλά περιμένουμε να πάρουμε την ευλογία πρώτα από τον Θεό και μετά να φέρουμε ένα παιδί στον κόσμο», είπε η Δήμητρα, λίγο μετά τις καταγγελίες της για τον αδερφό της και το σχολείο που πηγαίνει.