Χωρίς σουτιέν και με μικροσκοπικό μπικίνι - Η φωτογραφία της Αθηνάς Χρυσαντίδου που κατέβασε μέσα σε λίγα λεπτά

Αρκετά... τολμηρό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χωρίς σουτιέν και με μικροσκοπικό μπικίνι - Η φωτογραφία της Αθηνάς Χρυσαντίδου που κατέβασε μέσα σε λίγα λεπτά

Την Αθηνά Χρυσαντίδου την γνωρίσαμε μέσα από το Power of Love, ωστόσο ακόμα παραμένει στην επικαιρότητα, μιας και την βλέπουμε να εμφανίζεται πλέον σε νυχτερινά κέντρα και να τραγουδά, με την νέα της εικόνα να εντυπωσιάζει.

Η ίδια παράλληλα διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα και την ζωή της.

Το βράδυ μάλιστα της Πέμπτης 2/6, η Αθηνά δημοσίευσε μια αρκετά τολμηρή και αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μιας και πόζαρε γυμνή από την μέση και πάνω, φορώντας μονάχα ένα μικροσκοπικό μπικίνι.

Ωστόσο, μετά από λίγα λεπτά την διέγραψε.

Η ημίγμυνη φωτογραφία της Αθηνάς Χρυσαντίδου που κατέβασε μέσα σε λίγα λεπτά

Η φωτογραφία της Αθηνάς Χρυσαντίδου που κατέβασε μέσα σε λίγα λεπτά

«Μου έδιναν 10.000 ευρώ για ένα βράδυ»

Η Αθηνά Χρυσαντίδου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Power Of Love, παραχώρησε μία πολύ ιδιαίτερη συνέντευξη μέσα από την οποία δε δίστασε να αποκαλύψει πως της έκαναν προτάσεις κατά τις οποίες, της έδιναν 10.000 ευρώ προκειμένου να περάσει μία νύχτα μαζί τους.

Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του ριάλιτι του ΣΚΑΪ μίλησε στην Espresso και τα είπε όλα έξω από τα δόντια χωρίς κανέναν δισταγμό.

Αρχικά αποκάλυψε τα πάντα για τη ροζ πρόταση που έχει δεχθεί ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις σχέσεις που έχει με τις συμπαίκτριές της στο Power of Love, ενώ σε προηγούμενη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, είχε αποκαλύψει πως θα ήθελε να πάει και στο GNTM.

«Έχει συμβεί να με παρενοχλήσουν και έχω γίνει αποδέκτης...ροζ πρότασης. Μου έχουν στείλει τρεις - τέσσερις φορές σε μήνυμα ότι θα μου έδιναν 10.000 ευρώ για ένα βρά­δυ. Όπως το διάβασα, έτσι και το εξα­φάνισα. Σε σοκάρει να διαβάζεις κάτι τέτοιο και ειδικά όταν βλέπεις τα άτο­μα που σου το στέλνουν αυτό το μήνυ­μα να είναι και γνωστά. Δεν θα πού­λαγα τον εαυτό μου και είμαι κατηγο­ρηματική σε αυτό», αποκαλύπτει.

Αθηνά Χρυσαντίδου Power of love

Η ίδια ρωτήθηκε και για τη σχέση της με τις πρώην συμπαίκτριες της από το ριάλιτι αγάπης.

«Εχω κρατήσει με δυο τρεις κοπέλες επαφή από το παιχνίδι. Με τις υπό­λοιπες δεν ταιριάζω, οπότε δεν κρά­τησα και καμία επαφή. Τι να κάνουμε, δεν γίνεται να ταιριάζουμε με όλους. Λάθη κάνουμε όλοι μας και δεν είναι υποχρεωτικό να αρέσουμε σε όλους και όλες. Δύσκολα κάνω φίλους και φίλες. Θέλω ειλικρίνεια και αλήθεια», ξεκαθαρίζει.