Την Αθηνά Χρυσαντίδου την γνωρίσαμε μέσα από το Power of Love, ωστόσο ακόμα παραμένει στην επικαιρότητα, μιας και την βλέπουμε να εμφανίζεται πλέον σε νυχτερινά κέντρα και να τραγουδά, με την νέα της εικόνα να εντυπωσιάζει.
Η ίδια παράλληλα διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα και την ζωή της.
Το βράδυ μάλιστα της Πέμπτης 2/6, η Αθηνά δημοσίευσε μια αρκετά τολμηρή και αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μιας και πόζαρε γυμνή από την μέση και πάνω, φορώντας μονάχα ένα μικροσκοπικό μπικίνι.
Ωστόσο, μετά από λίγα λεπτά την διέγραψε.
Η ημίγμυνη φωτογραφία της Αθηνάς Χρυσαντίδου που κατέβασε μέσα σε λίγα λεπτά
«Μου έδιναν 10.000 ευρώ για ένα βράδυ»
Η Αθηνά Χρυσαντίδου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Power Of Love, παραχώρησε μία πολύ ιδιαίτερη συνέντευξη μέσα από την οποία δε δίστασε να αποκαλύψει πως της έκαναν προτάσεις κατά τις οποίες, της έδιναν 10.000 ευρώ προκειμένου να περάσει μία νύχτα μαζί τους.
Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του ριάλιτι του ΣΚΑΪ μίλησε στην Espresso και τα είπε όλα έξω από τα δόντια χωρίς κανέναν δισταγμό.
Αρχικά αποκάλυψε τα πάντα για τη ροζ πρόταση που έχει δεχθεί ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις σχέσεις που έχει με τις συμπαίκτριές της στο Power of Love, ενώ σε προηγούμενη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, είχε αποκαλύψει πως θα ήθελε να πάει και στο GNTM.
«Έχει συμβεί να με παρενοχλήσουν και έχω γίνει αποδέκτης…ροζ πρότασης. Μου έχουν στείλει τρεις – τέσσερις φορές σε μήνυμα ότι θα μου έδιναν 10.000 ευρώ για ένα βράδυ. Όπως το διάβασα, έτσι και το εξαφάνισα. Σε σοκάρει να διαβάζεις κάτι τέτοιο και ειδικά όταν βλέπεις τα άτομα που σου το στέλνουν αυτό το μήνυμα να είναι και γνωστά. Δεν θα πούλαγα τον εαυτό μου και είμαι κατηγορηματική σε αυτό», αποκαλύπτει.
Η ίδια ρωτήθηκε και για τη σχέση της με τις πρώην συμπαίκτριες της από το ριάλιτι αγάπης.
«Εχω κρατήσει με δυο τρεις κοπέλες επαφή από το παιχνίδι. Με τις υπόλοιπες δεν ταιριάζω, οπότε δεν κράτησα και καμία επαφή. Τι να κάνουμε, δεν γίνεται να ταιριάζουμε με όλους. Λάθη κάνουμε όλοι μας και δεν είναι υποχρεωτικό να αρέσουμε σε όλους και όλες. Δύσκολα κάνω φίλους και φίλες. Θέλω ειλικρίνεια και αλήθεια», ξεκαθαρίζει.