Με στενό λευκό φόρεμα η Δωροθέα Μερκούρη - Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την πρώην σύντροφο του Παντζόπουλου

Τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με στενό λευκό φόρεμα η Δωροθέα Μερκούρη - Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την πρώην σύντροφο του Παντζόπουλου

Σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε η Δωροθέα Μερκούρη. Το μοντέλο και επιχειρηματίας, έδωσε το παρών στο Hautes Grecians 2022 που πραγματοποιήθηκε στην Πέτρινη Αποθήκη στο λιμάνι του Πειραιά.

Λαμπερή και κούκλα, η πρώην σύντροφος του Ματέο Παντζόπουλου (ποιες οι σχέσεις της με την Μενεγάκη), πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr με ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη.

Η εμφάνιση της Δωροθέας Μερκούρη

Η Δωροθέα Μερκούρη, επέλεξε να φορέσει ένα πολύ εντυπωσιακό στενό λευκό φόρεμα με ανοιχτό ντεκολτέ. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με φλατ ταμπά πέδιλα. Όσον αφορά το μακιγιάζ της, δεν έκανε κάτι πολύ έντονο από μια γραμμή eyeliner μια σκιά και gloss κραγιόν.

Δωροθέα Μερκούρη σπάνια δημόσια εμφάνιση

Δωροθέα Μερκούρη δημόσια εμφάνιση

Το σημείο του προσώπου της που έχει... πειράξει

Μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόομπιζ είναι αναντίρρητα η Δωροθέα Μερκούρη, η οποία είναι ηθοποιός και μοντέλο. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας της εγκαταστάθηκε με τους γονείς της στην Ελλάδα όπου έζησε μέχρι τα 18 της χρόνια.

Η καταγωγή της είναι Ιταλική από την πλευρά του πατέρα της και Ελληνική από την πλευρά της μητέρας της. Σε ηλικία 17 ετών ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο, αρχικά για μικρό χρονικό διάστημα στην Ελλάδα ενώ όταν ενηλικιώθηκε εγκαταστάθηκε στην Νέα Υόρκη. Παράλληλα με την ενασχόλησή της με το modeling έκανε μαθήματα υποκριτικής.

Η Δωροθέα Μερκούρη υπήρξε ζευγάρι με τον σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλο ενώ μάλιστα εδώ και καιρό η κόρη της, Γαία, είναι σε σχέση με τον γιο της παρουσιάστρια, Άγγελο.

Η ομορφιά της είναι απερίγραπτη, ωστόσο η ίδια δεν έχει διστάσει να αποκαλύψει πως στο παρελθόν είχε κάνει μια πλαστική επέμβαση στο πρόσωπό της.

Συγκεκριμένα, η Δωροθέα είχε αποκαλύψει πως έχει πειράξει την μύτη της.

Η πλαστική που έκανε η Δωροθέα Μερκούρη -

«Αυτό που με ενοχλεί στις Ελληνίδες είναι ότι ακόμη και σήμερα αλλάζουν το χρώμα των μαλλιών τους. Μου αρέσουν πάρα πολύ οι μελαχρινές γυναίκες και η Ελλάδα είναι γεμάτη από μελαχρινές. Κρίμα που ακόμα αποδέχονται μια μόδα που τις θέλει όλες αμερικανοξανθιές. Η Ελλάδα έχει πολύ ήλιο ακόμη και το χειμώνα, οπότε μπορούν να αφήνουν τα φυσικά τους χαρακτηριστικά και να παίζουν στο χρώμα με τα ρούχα τους. Επίσης, νιώθω ότι κάνουν την εμφάνισή τους “βιομηχανοποιημένη”, δηλαδή βγάζουν τα προσωπικά τους στοιχεία στην άκρη και γίνονται όλες ίδιες. Αυτό αφαιρεί από την εικόνα της προσωπικότητάς τους.

Η ομορφιά είναι κάτι που περνάει. Οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να θεωρούν ό,τι θέλουν ομορφιά και να εκτιμούν αυτό που θέλουν. Ως προς το ζήτημα των επεμβάσεων, είναι θέμα του καθενός. Αλλά η ζωή έχει μια πορεία την οποία καλά θα κάνουμε να καταλαβαίνουμε“», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.