Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Όλο ροζ και παιχνιδιάρικο - Φωτογραφία μέσα από το παιδικό δωμάτιο στο σπίτι Λασκαράκη και Σουλτάτου

Η ανάρτηση της Βάσως

Όλο ροζ και παιχνιδιάρικο - Φωτογραφία μέσα από το παιδικό δωμάτιο στο σπίτι Λασκαράκη και Σουλτάτου
News 03.06.2022 08:17
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ζουν σε ένα πανέμορφο σπίτι που έχει τεράστιο πράσινο κήπο (δείτε φωτογραφία). Μάλιστα, μπορεί να είναι στην Αθήνα η μονοκατοικία, ωστόσο, λόγω του ότι είναι εκτός κέντρου, μοιάζει λες και είναι σε κάποιο χωριό ή κωμόπολη.

Πολλές φορές μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram, δημοσιεύουν διάφορα στιγμιότυπα και από το εσωτερικό του. Έχουμε δει, το σαλόνι αλλά και την κουζίνα όπου ο σεφ ετοιμάζει διάφορα καλούδια.

Το υπνοδωμάτιο της κόρης της Βάσως Λασκαράκη

Πριν από μερικές ώρες, η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε ένα βίντεο με την κορούλα της, Εύα (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει) την ώρα που έφτιαχναν την σχολική τσάντα. Εμείς λοιπόν, δεν γινόταν να μην εντυπωσιαστούμε από το όμορφο διακοσμημένο δωμάτιο.

Είναι όλο ροζ, έχει γραφείο, ενώ στο κρεβάτι ανεβαίνει με σκάλα!

Λασκαράκη Σουλτάτος παιδικό δωμάτιο σπίτι

Οι φοβίες για την κόρη της Εύα

Η Βάσω Λακσαράκη συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό Enjoy και μίλησε μεταξύ άλλων για την μοναχοκόρη της.

Μέσα σε όλα αυτά που ζούμε πόσο επίκαιρη φαντάζει η ηρωίδα σου, η Τόνια, στην αξιόλογη σειρά της ΕΡΤ «Σε Ξένα Χέρια»;

Πραγματικά η ηρωίδα μου αντιμετωπίζει τον μεγαλύτερο φόβο ενός γονέα, να του απαγάγουν το παιδί του και να μην ξέρει αν ζει, αν είναι καλά ή αν έχει πεθάνει. Αυτό, αν συμβεί σε κάποιον γονέα, είναι χειρότερο κι από θάνατο γιατί μια ζωή θα ψάχνει να βρει το παιδί και θα πεθαίνει από ενοχές και από αγωνία αλλά θα ζει και με την ελπίδα.

Πραγματικά, η ηρωίδα μου, η Τόνια, είχε την κακοτυχία να της απαγάγουν το μωρό της και να ψάχνει μέχρι το φινάλε, θεωρώ, της σειράς, το καλοκαίρι, το παιδί της. Η σειρά χαρακτηρίζεται δραμεντί, γιατί η Τόνια βρίσκεται νταντά στο ίδιο της το παιδί χωρίς να το ξέρει, έπειτα από λίγο καιρό και για αυτό η σειρά τιτλοφορείται «Σε Ξένα Χέρια» , που δεν είναι ξένα αλλά τα μητρικά.

Βάσω Λασκαράκη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκινημένη με την κόρη της η Βάσω Λασκαράκη - Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Δημόσια έκκληση από τη Βάσω Λασκαράκη

Share