''Τα βράδια κοιμάμαι γυμνή και...'': Η σπάνια εξομολόγηση της Μάρω Κοντού

'Oλα όσα είπε στη βραδινή εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Τα βράδια κοιμάμαι γυμνή και...'': Η σπάνια εξομολόγηση της Μάρω Κοντού

Στην εκπομπή «Night out» του Θεοχάρη Ιωαννίδη βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης 2/6 η γνωστή ηθοποιός Μάρω Κοντού και με το δικό της ιδιαίτερο στυλ μίλησε για την ζωή της μη διαστάζοντας μάλιστα να παίξει και το γνωστό παιχνίδι «θάρρος ή αλήθεια».

Μίλησε για τον έρωτα, τη δουλειά, τις δυσκολίες που βιώνουν οι γυναίκες αλλά και το πως αντιμετωπίζει τον εαυτό της στα 80 της. Άλλωστε η αγαπημένη ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές και στο παρελθόν για σκηνικά από την προσωπική της ζωή (δείτε εδώ τι είχε κάνει για να συγχύσει τον άντρα της).

Τι δήλωσε η Μάρω Κοντού στη συνέντευξή της

Μιλώντας με άνεση μπροστά στην κάμερα της εκπομπής του Θεοχάρη Ιωαννίδη είπε μεταξύ άλλων:

«Η ερώτηση που μου κάνουν πιο συχνά σε συνεντεύξεις και με εκνευρίζει είναι το αν έχω κάνει λίφτινγκ. Ναι, έχω κάνει και το επιβεβαιώνω. Κάθε βράδυ κοιμάμαι γυμνή και κάθε πρωί που ξυπνάω φτύνω τον εαυτό μου μπροστά σε ένα μεγάλο καθρέπτη που έχω στο σπίτι μου και μου λέω μπράβο, που διατηρούμαι έτσι στα 80 plus.

Μίλησε επίσης για τη συγκίνηση που νιώθει κάθε φορά που βρίσκεται μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, αλλα και για το ρατσισμό που βίωναν οι γυναίκες στην εποχή της.

Τέλος για τον έρωτα και τη δουλειά δήλωσε:

«Στα νιάτα μου δεν έδινα δεκάρα τσακιστή για τη δουλειά, πάντα ακολουθούσα τον έρωτα. Τώρα από την άλλη έχω ξεχάσει τον έρωτα και θυμάμαι πολύ καλά τι είναι η δουλειά».

«Στα 36 ο γιατρός μου είπε πως δεν θα κάνω ποτέ παιδί»

Το βράδυ της Πέμπτης 29/4 η Μάρω Κοντού είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Ανοιχτά» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για την προσωπική της ζωή ενώ από την άλλη "άνοιξε" την καρδιά της και αποκάλυψε για την προσπάθειά της να αποκτήσει ένα παιδί.

Η ίδια σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Σε έναν από τους δύο γάμους μου είπα να κοιτάξω το θέμα μου τα ορμονικά. Ήμουν στα 36 κι ερωτευμένη πάρα πολύ. Όταν του είπα από την αρχή ότι δεν κάνω παιδιά, μου είπε να πάμε στην Ελβετία και να δούμε το γιατρό της Σοφία Λόρεν.

Μου είπε ο Γερμανοελβετός γιατρός δεν θα κάνετε ποτέ παιδί κι όποιος σας πει να το δοκιμάσετε, θα του πάρετε το κεφάλι. Εν αντιθέσει θα είστε νεότεροι από τις συνομήλικές σας και δεν θα πάθετε ποτέ καρκίνο. Το πέταξα ότι δεν θα μπορέσω να κάνω παιδί». (δείτε εδώ τι πλαστικές έχει κάνει στο πρόσωπό της).