«Δεν σκέφτομαι ούτε ανατρέχω..» - Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης εξομολογείται

Η πρόσφατη συνέντευξη του ηθοποιού

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Δεν σκέφτομαι ούτε ανατρέχω..» - Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης εξομολογείται

Η εκπομπή «Mega Καλημέρα» το πρωί της Παρασκευής 3/6 παρουσίασε τα πιο «καυτά» νέα της εγχώριας showbiz και ανάμεσά τους αναφέρθηκε και η συνέντευξη του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού DownTown. Ο ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα αποχαιρέτησε τους Συμπέθερους από τα Τίρανα με μία συγκινητική ανάρτησή του, κάνοντας αναδρομή σε παλιότερους ρόλους του εξομολογηθηκε πως προτιμά να ζει το σήμερα.

Η εξομολόγηση του Χατζηπαναγιώτη

«Δεν σκέφτομαι ούτε ανατρέχω σε ρόλους αλλά σε ανθρώπους. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν ανατρέχω, προτιμώ να σκέφτομαι με θαλπωρή το σήμερα, θέλω να ζω το τώρα Δυστυχώς το παρελθόν υπάρχει όλο και περισσότερο στη ζωή μας κυρίως με απουσίες ανθρώπων που θαύμασες και αγάπησες. Αυτή είναι η περιουσία του ανθρώπου. Προτιμώ το σήμερα», δήλωσε ο ηθοποιός.

Με μία μεγάλη απουσία εκείνη του πατέρα του, που έχασε πρόσφατα

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η οικογένεια του, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος του πατέρας, χθες Πέμπτη 1/7 πλήρης ημερών.

Την ανακοίνωση έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας μια κοινή τους φωτογραφία και μιλώντας με τα πιο συγκινητικά λόγια. Στο πλευρό του είναι από το πρώτο λεπτό, τόσο η Βίκυ Σταυροπούλου και η κόρη της, Δανάη Μπάρκα.

«Ο Μένανδρος ήταν ο πατερας μου. Όταν πήγα να τον δω πριν λίγες μέρες ανάμεσα στα γυρίσματα και τις πρόβες, την ώρα που έφευγα με ρωτησε

-η μάνα σου πού είναι

-δεν είναι εδώ μπαμπα, κοιμήσου

Χτες το απόγευμα κοιμηθηκε και πάει να τη βρει. Έφυγε πληρης ημερών μέσα σε απεριόριστη αγάπη και φροντίδα από την μοναδική μου αδερφή την Ελενη και τον άντρα της τον Βασίλη. Η σχέση μου μαζί του ήταν θυελλώδης, μιλώ για τα νεανικά μου χρόνια. Όσο περνούσαν τα χρόνια και μεγάλωνα καταλάβαινα όλο και πιο πολύ ποσο Γυιος του πατέρα μου είμαι… η θλίψη μου μεγάλη για το «τέλος εποχης» ,αλλά κι η ανακουφιση μου μεγάλη γιατί έφυγε χωρίς να ταλαιπωρηθεί. #οπατερας #dad #mylife», έγραψε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.