Εξοργισμένη η Ιωάννα Παλιοσπύρου με δηλώσεις συγκρατούμενης της Κακαράτζουλα - Όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος της

Όσα ειπώθηκαν στον αέρα του Πρωινού

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Εξοργισμένη η Ιωάννα Παλιοσπύρου με δηλώσεις συγκρατούμενης της Κακαράτζουλα - Όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος της

Για τις απίστευτες δηλώσεις πρώην συγκρατούμενης της γυναίκας που έπραξε την επίθεση με βιτριόλι, κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου, υπήρξε αρκετή ένταση στον αέρα του Πρωινού το πρωί της Παρασκευής 3/6. Πιο συγκεκριμένα μετά την αντίδραση της Φαίης Σκορδά στο άκουσμά τους, ο δικηγόρος της Ιωάννας μετέφερε την δική της άποψη για όσα ακούστηκαν.

Η αντίδραση της Ιωάννας Παλιοσπύρου

«Γενικά είναι ένας μορφωμένος άνθρωπος, ο οποίος έχει ένα επίπεδο και σε καμία των περιπτώσεων αν δεν γνώριζα το περιστατικό, δε θα πίστευα ότι το έχει διαπράξει εκείνη. Είναι επιλεκτική, έχει χιούμορ, φαίνεται ότι είναι ένας άνθρωπος με ερεθίσματα, είναι εύστροφη και σίγουρα αν κολλήσει το μυαλό σε κάτι δε μπορείς να το ελέγξεις. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ίσως να υπήρχε σοβαρός λόγος γι’ αυτό που έκανε.

Πιστεύω ότι έχει μετανιώσει για την πράξη της, επειδή κατέστρεψε εκτός από τη ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου και τη δική της. “Δεν θα το ξαναέκανα” μου είχε πει. Αισθάνεται πολύ άσχημα επειδή έχει φέρει την οικογένειά της σε πολύ δύσκολη θέση. Οι άνθρωποι που τη ξέρουν και την έχουν στηρίξει, δεν την έχουν αφήσει. Αυτό είναι κάτι που μας το αναφέρει πολύ συχνά. Εάν γνώριζε ότι θα περνούσε αυτόν τον Γολγοθά, δεν θα το έκανε».

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, κ. Νίκος Αλεξανδρής μιλώντας στην Κέλλυ Χεινοπώρου σχετικά με τις παραπάνω δηλώσεις και ανέφερε πως η πελάτισσά του είναι εξοργισμένη με τη συνέντευξη της πρώην συγκρατούμενης της Έφης Κακαράντζουλα, καθώς επιχειρείται να εξωραϊστεί η εικόνα της.

«Όποιος έχει δει την Ιωάννα βλέπει μια...»

Μια πολύ ιδιαίτερη συνέντευξη παραχώρησε στη Secret η γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία της με την Ιωάννα Παλιοσπύρου και στο πόσα πολλά έχει μάθει δίπλα της.

Όπως εξήγησε, πρόκειται για μία γυναίκα με επιμονή και θέληση, που δείχνει πόση ομορφιά έχει τόσο μέσα της όσο και έξω (δείτε εδώ την τελευταία φωτογραφία που ανέβασε χωρίς τη μάσκα της).

Πώς προέκυψε η συνεργασία σου με την Ιωάννα Παλιοσπύρου;

Με την Ιωάννα είχαμε γνωριστεί πριν από κάποια χρόνια σε κοινωνική εκδήλωση μέσω του κοινού μας δικηγόρου. Μετά την επίθεση, λοιπόν μιλήσαμε, μου είπε ότι οι γιατροί της συνέστησαν και μυϊκή ενδυνάμωση και ψυχολογική ανάταση μέσω της άσκησης κι έτσι ξεκινήσαμε.

Ποια ήταν τα πρώτα συναισθήματα όταν την αντίκρισες;

Πραγματικά, δεν θα ξεχάσω την ημέρα που βρεθήκαμε για πρώτη φορά… Ήταν λίγες ημέρες αφότου βγήκε από το νοσοκομείο. Ένιωθα θλίψη, άγχος, δύναμη, θαυμασμό! Όλα μαζί θλίψη γι' αυτό που της συνέβη, άγχος αν θα κατάφερνα να τη βοηθήσω τόσο πολύ όσο θα ήθελα σε όλα τα επίπεδα, και ιδιαίτερα στο ψυχολογικό, και δύναμη που είχα μπροστά μου την πρόκληση να βοηθήσω μια όμορφη γυναίκα να ξεπεράσει κάτι τόσο τρομακτικό. Ένιωσα και θαυμασμό για την Ιωάννα, που, από την πρώτη στιγμή που κοίταξα μέσα στα μάτια της, είδα ότι θέλει και θα τα καταφέρει!

Παλισπύρου Χριστίνα Πάζιου

Υπήρχαν δυσκολίες στη συνεργασία σας;

Όχι, δεν ήταν καθόλου δύσκολο, καθώς στην επαγγελματική μου πορεία έχω αναλάβει πάρα πολλές περιπτώσεις ανθρώπων με πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και ανάγκη αποκατάστασης. Το «δύσκολο» σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η ψυχολογική προσέγγιση…

Δηλαδή, θα πρέπει και ο αθλούμενος να έχει μια αρχική θέληση, επιθυμία να τον προσεγγίσεις και να «δουλέψετε» μαζί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση, κάθε άτομο είναι διαφορετικό και αναλόγως ο προπονητής πρέπει να ψυχολογήσει την κατάσταση και να αποφασίσει πώς θα κινηθεί για να εμπνεύσει τον αθλούμενο να έχει πρόοδο και να θέλει να συνεχίσει.

Τι σου έχει μάθει μέχρι τώρα η επαφή σου με την Ιωάννα;

Το πιο σημαντικό: Σε έναν κόσμο όπου όλοι προσπαθούν να μας πείσουν πόσο σημαντική είναι η τελειότητα της εξωτερικής εμφάνισης (και πόσο πολύ παλεύουν όλοι γι’ αυτό!) η πραγματική ομορφιά δεν έχει να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση. Πιστεύω ότι όποιος έχει δει την Ιωάννα βλέπει μια ελκυστική, θελκτική, όμορφη, σέξι γυναίκα. Κι αυτό είναι η ψυχή της Ιωάννας, οι σκέψεις της, η δύναμη της, η αγάπη προς τον εαυτό της και τους άλλους, όλα είναι όμορφα. Κι αυτό καθρεφτίζεται στο πρόσωπο της και συμβάλλει στην ίαση της .