Βασίλης Γκουρούσης: Ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλλη άφησε πίσω τη φυλακή και τρέχει για τάματα

Ποιοί είναι οι 4 ναοί που εβαλε στόχο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Βασίλης Γκουρούσης: Ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλλη άφησε πίσω τη φυλακή και τρέχει για τάματα

Στην υπόθεση του Βασίλη Γκουρούση αναφέρθηκαν σήμερα Παρασκευή 3/6 στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» οι Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε ότι λίγες μέρες μετά την αποφυλάκισή του έχει βάλει στόχο να υλοποιήσει έναν αριθμό ταμάτων, εκ των οποίων ήδη έχει κάνει τα περισσότερα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γκουρούσης βρέθηκε για σχεδόν ένα χρόνο στη φυλακή καθώς κατηγορείται για κλοπή κοσμημάτων και χρημάτων από θυρίδες στα Βόρεια Προάστια. Νέες περιπέτειες τον περιμένουν και μετά την αποφυλάκισή του, καθώς είναι έντονες οι φήμες που τον θέλουν να είναι σε διαδικασία έκδοσης διαζυγίου με τη σύζυγό του Τέτα Καμπουρέλλη (δείτε τι δήλωσε η ίδια σχετικά με το θεμα).

Πόσα τάματα έκανε ο Βασίλης Γκουρούσης

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε ότι τα τάματα είναι 4, ενώ ήδη φαίνεται να έχει εκπληρώσει τα τρία. Έχει επικεφτεί την Παναγία Ελευθερώτρια στην Κηφισιά , τον Τίμιο σταυρό στα Σπάτα και την Παναγία της Τήνου. Του απομένει η Ιερά Μονή Σουρωτής, όπου βρίσκεται και το μνήμα του Άγιου Παίσιου.

Μετά την αποφυλάκισή του επιμένει να μιλάει για την αθωότητά του ωστόσο όπως επισημάνθηκε και στην εκπομπή ο δικαστικός λειτουργός επισημαίνει ότι υφίστανται σοβαρές αποδείξεις, αφού βρέθηκε το DNA σε μία από τις τέσσερις θυρίδες.

''Αν δεν ήταν ο υπαρχιφύλακας θα είχα βάλει τέλος στη ζωή μου''

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» είχε μιλήσει πριν λίγες μέρες ο Βασίλης Γκουρούσης, την Δευτέρα 30/5, όπου μίλησε για την φριχτή του εμπειρία στις φυλακές Τρικάλων, αλλά και για το παρόν μετά την αποφυλάκισή του.

''Κανένας από τους δικούς μου ανθρώπους δεν πίστεψε τα όσα ακούστηκαν για το ριφιφί στο Ψυχικό(δείτε εδώ τις δηλώσεις του γιου του για την αθωότητα του). Ούτε βέβαια και εγώ ο ίδιος'. Ήμουν κλεισμένος σε ένα δωμάτιο και δεν ήξερα το γιατί''. Με μετέφεραν στις φυλακές Τρικάλων ,δε θα ξεχάσω ποτέ τη διαδρομή μέχρι να μπω και να βγω. Οι πρώτες τρεις μέρες δε ήταν τρομερές, λόγω covid είμασταν σε καραντίνα. Αν δεν ήταν ο υπαρχιφύλακας να με συμβουλέψει θα είχα βάλει τέλος στη ζωή μου.''.

Κληθείς να απαντήσει για το πως αντιμετώπισε η οικογένειά του τη φυλάκισή του είπε:

''Δεν ήθελα να έρθουν να με δουν ούτε τα παιδιά μου, ούτε η Τέτα .Δεν ήθελα να δουν τον πατέρα τους στη φυλακή. Έγιναν κάποια πράγματα και αναγκάστηκα να τους δεχτώ. Όταν αποφυλακίστηκα δεν με περίμενε κανείς γιατί πολύ απλά δεν ειδοποίησα κανέναν. Πήρα το ΚΤΕΛ Τρικάλων και εμφανίστηκα στην πόρτα της μητέρας μου''.

Τέλος για τις φήμες που θέλουν να έχει μπει μπροστά διαδικασία διαζυγίου απαντά:

''Τα προσωπικά θα τα συζητήσουμε αφού τελειώσει όλη αυτή η περιπέτεια. Με την Τέτα έχουμε μια χαρά ανθρώπινες σχέσεις, πήγα από το μαγαζί της να τη δω''.