Άλλαξε επάγγελμα η Έφη Σαρρή - Ήταν όνειρο ζωής που χάλασε εξαιτίας του μανικιούρ

Ήθελε να γίνει λατζιέρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άλλαξε επάγγελμα η Έφη Σαρρή - Ήταν όνειρο ζωής που χάλασε εξαιτίας του μανικιούρ

Έχουμε πολύ καιρό να ακούσουμε ένα καινούργιο τραγούδι της Έφη Σαρρή και αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι η γνωστή τραγουδίστρια έκανε στροφή στην καριέρα της... αλλά τελικά κράτησε για πολύ λίγο (δείτε εδώ πόσα της έχουν δώσει για να τραγουδήσει ένα βράδυ). Και μπορεί οι περισσότερες να είχαν όνειρο ζωής μια καριέρα δικηγόρου ή κάτι παραπλήσιο αλλά αυτό δεν ισχύει στην προκειμένη.

Λατζιέρα η Έφη Σαρρή

Το πρωί της Παρασκευής 3/6 η εκπομπή «Πάμε Δανάη» αποφάσισε να κάνει μία όμορφη έκπληξη στην Έφη Σαρρή, εκπληρώνοντας ένα παιδικό της όνειρο. Η τραγουδίστρια ήθελε πάντα να δουλέψει λάντζα σε ταβέρνα και τελικά τα κατάφερε, χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία.

Η Έφη Σαρρή σήκωσε τα μανίκια και στρώθηκε στη δουλειά, όμως δεν είχε υπολογίσει ότι όλο αυτό μπορεί να της κόστιζε το μανικιούρ της. Φυσικά από το σκηνικό δεν έλειπε το τραγούδι και τελικά η Σαρρή αποφάσισε να συνεχίσει με στα γνωστά της τα νερά.

Tο ελιξίριο νεότητας της Έφης Σαρρή

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη έκανε η Έφη Σαρρή, η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο μυστικό της για να παραμένει πάντα νέα, το οποίο δεν είναι άλλο από την αποχή από το σ#ξ.

Η Έφη Σαρρή είναι μία γυναίκα που ξέρει να τραβάει πάνω της τα βλέμματα, μία με τις δηλώσεις της και μία με τις αναρτήσεις που κάνει.

«Το να είσαι μητέρα είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα. Εγώ δεν ήθελα να έχω τόσο σοβαρά θέματα να αντιμετωπίσω. Η μητέρα θα πρέπει να είναι αφοσιωμένη στο παιδί της 24 ώρες το 24ωρο και ίσως εγώ να μην είχα αυτή την ικανότητα. Είναι αλήθεια ότι τελευταία κάνω φοβερή καριέρα στο εξωτερικό, κρίμα που στην Ελλάδα δεν το έχετε μάθει ακόμα. Εγώ θεωρούμαι το μεγαλύτερο όνομα. Η Μαντόνα, η Ριάνα, η Τζένιφερ Λόπεζ εμφανίζονται στις δικές μου συναυλίες με ένα τραγούδι ή δύο.

Έχω υπάρξει πάρα πολύ ζηλιάρα. Έβαζα τις μαύρες μου περούκες και θεωρούσα ότι έκανα παρακολούθησε με επιτυχία. Σε κάποια παρακολούθηση μια φορά κάποιος φώναξε «η Σαρρή!» και έγινα ρεζίλι. Ο ενδιαφερόμενος γύρισε και με είδε. Θαυμάζω τις κυρίες που προχωρούν σε βήματα για να ομορφύνουν περισσότερο ή να διατηρηθούν νέες. Εγώ είμαι φοβιτσιάρα, θα με βλέπετε γριά.

Πιο παλιά στα μπουζούκια έρχονταν κυρίως άνθρωποι από χώρες με πολύ χρήμα, χόρευα, πετάγανε τα δολάρια και γινόταν πανικός. Στάλθηκαν στο καμαρίνι μου διάφορα δώρα. Άλλες φορές τα δέχτηκα, άλλες όχι. Το να μου δώσει κάποιος ένα λουλούδι την ώρα που τραγουδάω, να μου ζητήσει αυτόγραφο, το να μου στείλει κι ένα δαχτυλιδάκι, όλα είναι κολακεία. Χρυσά από εδώ, χρυσά από εκεί, κότερα, αυτοκίνητα, αεροπλάνα, δεν κρύβω κάτι, είμαι ζάμπλουτη. Το ελιξίριο της νεότητας είναι η αποχή από το σ#ξ», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.