Τα ''πήρε'' στο κρανίο με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο - Το δημόσιο ξέσπασμα του Βασιλάκου

Η όλο νόημα ανάρτησή του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τα ''πήρε'' στο κρανίο με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο - Το δημόσιο ξέσπασμα του Βασιλάκου

Ένα από τα ειδεχθή εγκλήματα που διεπράχθησαν και η ελληνική κοινωνία συγκλονίστηκε ήταν ο θάνατος της Κάρολαϊν από τον σύζυγο της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Μετά από πολλές δίκες ο άντρας καταδικάστηκε από την ελληνική δικαιοσύνη.

Τα 15 χρόνια που του αναλογούν για κάποιους θεωρούνται πολύ λίγα καθώς η στέρηση μιας ζωής δεν ξεπληρώνεται τόσο απλά. Με το θέμα αυτό λοιπόν να έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα media, βλέπουμε πολύ κόσμο να ξεσπάει μεταξύ αυτών και ο Παναγιώτης Βασιλάκος με ένα όλο νόημα instagram story, που έκανε.

Το δημόσιο ξέσπασμα του Παναγιώτη Βασιλάκου για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Ξέσπασμα Βασιλάκου

Οι πρώτες αντιδράσεις του Αναγνωστόπουλου μετά την ποινή του

Το απόγευμα της Δευτέρας (16/5) γράφτηκε το φινάλε στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και ανακοινώθηκε η ποινή του δικαστηρίου, με την έδρα να μην αναγνωρίζει κανένα ελαφρυντικό στην αποτρόπαιη πράξη του πιλότου.

Ο δικηγόρος του μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης (19/5) στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να ασκήσει έφεση στην απόφαση του δικαστηρίου. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει αν θα γίνει σίγουρα πάντως όπως είπε ο ίδιος, δεν έχει δει κατηγορούμενο που να μην ασκεί έφεση.

«Είναι σεβαστή η απόφαση από τον εντολέα μου. Παραμένει ο θρήνος του για τη σύζυγό του. Πάντα υπάρχει η επόμενη μέρα και η υπόθεση συνεχίζεται εφόσον προβούμε σε κάποιο νέο βήμα. Ο κάθε κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα να ασκήσει τα ένδικα μέσα. Έχουμε 10 μέρες μπροστά μας. Θα συζητήσω με τον εντολέα μου να δούμε τι σκέφτεται.

Ο εντολέας μου είπε στο δικαστήριο αυτά που ένιωθε. Δεν υπήρχε διαφωνία με τον εντολέα μου. Ο εντολέας μου θα κάτσει περίπου 18-19 χρόνια στη φυλακή. Δεν υπάρχει κατηγορούμενος που να μην ασκεί έφεση.

Μιλάμε για ένα αδίκημα, μία ομολογημένη πράξη. Δυστυχώς το γεγονός αυτό ήταν μοιραίο. Καταστράφηκαν οι ζωές όλων. Δεν έχω συζητήσει με τον εντολέα μου για την υπόθεση του παιδιού του. Μένουμε στην απόφαση του δικαστηρίου που απαγορεύει την οποιαδήποτε επικοινωνία», είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Κεντρική φωτογραφία: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI