«Είχα συμπτώματα εγκυμοσύνης» - Οι πρώτες δηλώσεις της Χρηστίδου για την κατάσταση της υγείας της

Μετά την είδηση πως βγήκε θετική στον κορωνοϊό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είχα συμπτώματα εγκυμοσύνης» - Οι πρώτες δηλώσεις της Χρηστίδου για την κατάσταση της υγείας της

Θετική στον κορωνοϊό εντοπίστηκε η Σίσσυ Χρηστίδου και βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της (δείτε το εσωτερικό του). Για αυτό και σήμερα 4/6 βγήκε μέσω skype στον αέρα της εκπομπής της, Χαμογέλα και Πάλι.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα συμπτώματα που έχει, αλλά και είχε που είχαν ως αφορμή να πάρει την απόφαση να κάνει τεστ κορωνοϊό.

Η κατάσταση της υγείας της Χρηστίδου

«Έχει πολύ ενδιαφέρον που είμαι καλεσμένη, μπορώ να το συνηθίσω. Είχα προχθές συμπτώματα… εγκυμοσύνης να σας πω την αλήθεια. Είπα να κάνω πρώτα ένα τεστ Covid γιατί πιο πιθανό μου φάνηκε και τελικά είχα Covid! Είμαι σχεδόν ασυμπτωματική, ένα ελαφρύ μπούκωμα. Είμαι και τρεις φορές εμβολιασμένη.

Περίεργα τα πράγματα. Τρώω όλη μέρα καρπούζι. Δόξα το Θεό δεν έχω χάσει γεύση και όσφρηση. Είμαι τελείως μόνη μου σπίτι, τα παιδιά είναι με τον μπαμπά τους. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε κάτι τέτοιο. Έχω αυπνία, ίσως είναι από την πολύ ξεκούραση. Έχει πάθει σοκ ο οργανισμός μου, δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί το καθισιό. Είμαι καλά δεν έχω άλλα συμπτώματα. Αγχώθηκα όταν είδα το θετικό τεστ, ένιωθα ότι εμένα δεν με ακουμπάει», εξομολογήθηκε.

Η τρυφερή ανάρτηση της Χρηστίδου με τον μπαμπά της 4 μήνες μετά τον θάνατο της μαμάς της

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει μια πολύ ειλικρινή σχέση με το κοινό, που την παρακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια και έχει σαν γραμμή της να μοιράζεται μαζί τους τόσο τα ευχάριστα νέα της όσο και τα δυσάρεστα. Μάλιστα μετά τον χαμό της μητέρας της δε δίστασε να ξεσπάσει δημόσια, όταν ένιωσε πως υπερθίγεται ένα τόσο προσωπικό της θέμα.

Δίνοντας σε κάθε περίπτωση χρόνο στον εαυτό της σχετικά με το βαρύ πένθος, που βίωσε δείχνει να εξοικειώνεται με την απώλεια, προσπαθώντας να πιαστεί από όσα της δίνουν δύναμη και την γεμίζουν. Ο μπαμπάς της, που μένει στη Θεσσαλονίκη είναι ένα από αυτά τα πρόσωπα και μέσα από ανάρτηση της στο instagram έκανε γνωστό πως την επισκέφτηκε στην Αθήνα και γευμάτισαν μαζί σε εστιατόριο της Κηφισιάς.

Πατέρας Σίσσυς Χρηστίδου