Ο πραγματικός λόγος που ο Ηλίας Ψινάκης φοράει γυαλιά ηλίου ακόμη και σε κλειστούς χώρους

Το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο πραγματικός λόγος που ο Ηλίας Ψινάκης φοράει γυαλιά ηλίου ακόμη και σε κλειστούς χώρους

Πολλοί αναρωτιούνται για ποιο λόγο ο Ηλίας Ψινάκης φοράει πάντα γυαλιά ηλίου, ακόμη και στα γυρίσματα του X-factor στα οποία συμμετέχει. Ωστόσο, ο λόγος είναι αρκετά σοβαρό, καθώς πριν κάποια χρόνια είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα με την υγεία του.

Όπως είχε αποκαλύψει και παλαιότερα σε συνεντεύξεις του, μια επιθεώρηση στους σωλήνες ύδρευσης της περιοχής του δήμου ήταν η αφορμή για να περάσει αρκετά δύσκολα.

Για αυτό το λόγο φοράει συνεχώς γυαλιά ηλίου ο Ηλίας Ψινάκης

Λίγες μέρες πριν την ορκωμοσία του ως Δήμαρχος Μαραθώνα είχε πάει, μαζί με ομάδα επιστημόνων, να κάνει επιθεώρηση στους σωλήνες ύδρευσης της περιοχής του δήμου οι οποίοι χρονολογούνται από το 1920, οι οποίοι ήταν σκουριασμένοι και είναι από αμίαντο που είναι καρκινογόνος.

Οι ειδικοί δεν θέλησαν να μπουν στο σωλήνα προκειμένου να πάρουν δείγμα και να το πάνε για εργαστηριακή εξέταση και έτσι αποφάσισε να μπει ο ίδιος ο Ηλίας Ψινάκης, χωρίς όμως να πάρει τα ανάλογα μέτρα προστασίας: κράνος, ειδικά γυαλιά και ειδικές γαλότσες.

Έχοντας μπει και ξύνοντας την σκουριά έπεσε στο μάτι του ίνες αμιάντου και τραυμάτισαν τον εξωτερικό χιτώνα. Από τότε λοιπόν το μάτι του είχε κρεμάσει και παρόλο που το είχε φτιάξει στον Ανδρέα Φουστάνο, τώρα φαίνεται πως αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.

Ο πραγματικός λόγος που ο Ηλίας Ψινάκης φοράει γυαλιά ηλίου ακόμη και σε κλειστούς χώρους

Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με τον Ηλία Ψινάκη

Το βράδυ της Κυριακής (29/5) ξεκίνησε το δεύτερο live του X-Factor προκειμένου να αναδειχθεί η επόμενη φωνή της Ελλάδας. Μέχρι τότε ωστόσο ο ανταγωνισμός παραμένει να είναι μεγάλος μιας και υπάρχουν πολλά ταλέντα που έχουν στόχο την πολυπόθητη νίκη.

Μετά λοιπόν από τα "καρφιά" του Ανδρέα Γεωργίου στον Στέλιο Ρόκκο την ώρα της ζωντανής μετάδοσης σειρά είχε ένα περιστατικό το οποίο προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στο Twitter με αποτέλεσμα τα tweets να παίρνουν "φωτιά" το ένα μετά το άλλο.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Ψινάκης είχε ζητήσει από τον Ηλία Μπόγδανο σχολιάζοντας τη σημερινή του εμφάνιση να λύσει τον φιόγκο του εντυπωσιακού φορέματος της Κατερίνας Λιόλιου λέγοντας: "Ηλία μου, με την παντόφλα δεν θα κάνουμε πολλά πράγματα. Επειδή μας βλέπουν πολλοί τουιτεράδες, λύσε τον φιόγκο της κυρίας Λιόλιου να δεις τι θα γίνει στο Twitter.

Ωστόσο, λίγο αργότερα βρέθηκε στα backstage όπου δεν δίστασε μάλιστα να κατεβάσει ο ίδιος το φόρεμα της προκαλώντας την έκπληξη της ίδιας, όλων των παικτών που βρίσκονταν μπροστά και αλλά και των τηλεθεατών. Έτσι, ο Ανδρέας Γεωργίου εμφανώς αμήχανος προσπάθησε να τον επαναφέρει στην «τάξη» λέγοντας: «Ηλία μου, θέλεις να έρθεις στην παρέα μας; Για έλα σε παρακαλώ».