«Ο Λάκης, για μένα, απαλλάσσεται...» - Η Έλενα Χριστοπούλου ''σφάζει'' με το γάντι το Λάκη Γαβαλά

Οι δηλώσεις της

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Ο Λάκης, για μένα, απαλλάσσεται...» - Η Έλενα Χριστοπούλου ''σφάζει'' με το γάντι το Λάκη Γαβαλά

H Έλενα Χριστοπούλου, για το τηλεοπτικό μέλλον της οποίας ακούγονται πολλές φήμες τον τελευταίο καιρό, βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Open Weekend» σήμερα Σάββατο 4/6. Η γνωστή μάνατζερ απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον χαρακτηρισμό «πιόνι» που έδωσε ο Λάκης Γαβαλάς στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και για το λόγο που δεν έκανε παιδιά.

Οι δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου

«Ο Λάκης, για μένα, απαλλάσσεται λόγω αγάπης και σεβασμού. Και μπορεί να με πειράξει κάτι αν αυτό που θα ακούσω μπορεί και να ισχύει ή να έχει μια μικρή αλήθεια. Η Ηλιάνα δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ πιόνι κανενός.

Και καμία γυναίκα χειραφετημένη που έχει την τσέπη της και το πορτοφόλι της μόνο, που στηρίζεται μόνο στη δυναμική της, δεν μπορεί να είναι πιόνι. Οπότε, απαλλάσσεται λόγω αγάπης», είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Η Έλενα Χριστοπούλου πρόσθεσε επίσης: «Τον αγαπώ και τον σέβομαι πάρα πολύ τον Λάκη, αλλά θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωποι, έχουν το δικαίωμα μιας άτυχης στιγμής».

Η εξομολόγηση της Χριστοπούλου για την μητρότητα και την υιοθεσία

Επίσης, αναφέρθηκε στην υιοθεσία, έπειτα από ερώτηση αν σκέφτεται να υιοθετήσει ένα παιδάκι με τον σύντροφό της (δείτε φωτογραφία του).

«Προφανώς επειδή δεν έκανα παιδιά. Δεν τα κατάφερα να κάνω παιδιά οπότε όσο περνάει ο καιρός ρίχνω λίπασμα σε αυτή τη δουλειά και από δουλειά έχει γίνει και οικογένεια. Έχουμε μια σχέση πολύ δυνατή με τους συνεργάτες μου. Φυσικά και υπάρχουν φιλίες στον χώρο μας, αν δεν έχεις κόμπλεξ.

Λατρεύω όλες τις κοπέλες, είναι νέες, όμορφες, φρέσκιες. Λατρεύω που είναι κορίτσια που πατάνε στα πόδια τους, δεν στηρίζονται σε κάποιον άλλον. Με κάνουν να τους βγάζω το καπέλο. Το κεφάλαιο μητρότητας έχει κλείσει μοιραία για μένα».

Όσον αφορά την υιοθεσία: «Είναι φορές που σκέφτομαι το ενδεχόμενο της υιοθεσίας και άλλες όχι. Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό και να είμαι απόλυτη. Δεν ξέρεις τι θα σου φέρει το αύριο», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.