«Βρε παιδιά, να πούμε για...;» - Η αντίδραση της Μελιτά σε ερώτηση για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής ''Κυψέλη''

Οι δηλώσεις της

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Βρε παιδιά, να πούμε για...;» - Η αντίδραση της Μελιτά σε ερώτηση για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής ''Κυψέλη''

Η Τζένη Μελιτά, η οποία πρόσφατα έκανε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για ένα ακραίο περιστατικό που της έχει συμβεί σε εκπομπή, βρέθηκε στη συναυλία της φιλοζωικής οργάνωσης save a greek stray για τα αδέσποτα στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Εκεί τη συνάντησαν οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών και τη ρώτησαν, μεταξύ άλλων, για το επαγγελματικό της μέλλον. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Κυψέλη», όμως, δεν θέλησε να αναφερθεί στα νούμερα τηλεθέασης.

Οι δηλώσεις της Τζένης Μελιτά

«Επαγγελματικά να περιμένετε τα καλύτερα», είπε γελώντας η Τζένη Μελιτά και εν συνεχεία απάντησε για την εκπομπή της στην ΕΡΤ2: «Θα δούμε αν θα συνεχίσουμε και του χρόνου».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν την απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης, η Τζένη Μελιτά απέφυγε απαντήσει λέγοντας «Βρε παιδιά, να πούμε για τα σκυλάκια, για τα ζωάκια».

Τζενη Μελιτά

Η Τζένη Μελιτά πρόσφατα προέβη σε μία αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής της

Την Τζένη Μελιτά την βλέπουμε την φετινή τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ2 όπου παρουσιάζει την εκπομπή «Κυψέλη». Πιο συγκεκριμένα, η έναρξη της σημερινής της 4/5 εκπομπής ξεκίνησε κάπως διαφορετικά για την ίδια καθώς αποκάλυψε στην συμπαρουσιάστριάς της Δάφνης Καραβοκύρη, το ατύχημα που είχε. Δείτε επίσης την τρομερή αποκάλυψη που είχε κάνει καλεσμένος στην εκπομπή τους.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Μην το δείχνετε, είναι χάλια. Είναι σαν να έπαιζα τέσσερις ώρες ποδόσφαιρο στις αλάνες. Έπεσα στο πεζοδρόμιο. Από πέσιμο πήγα. Τα έχω καταγγείλει επανειλημμένως τα πεζοδρόμια.

Στις μισές περιπτώσεις φταίνε τα πεζοδρόμια που δεν είναι καθόλου καλά και δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε και στις άλλες μισές φταίμε εμείς. Εγώ δεν πρόσεχα χθες, ξέρεις είχα πενήντα τσάντες, έναν καφέ. Ξέρεις πόσο πόναγα; Σκίστηκε όλο το παντελόνι και επειδή θα πήγαινα στην κτηνίατρο να πάρω για το σκυλάκι μου τροφή, λέω δεν το κοιτάς και λίγο το πόδι μου;».