«Με έχουν αποκαλέσει...» - Η Ναταλία Γερμανού έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής της

Τι δήλωσε η παρουσιάστρια;

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Με έχουν αποκαλέσει...» - Η Ναταλία Γερμανού έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής της

Στην εκπομπή του Σαββάτου 4/6 «Καλύτερα Δεν Γίνεται», η Ναταλία Γερμανού έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Αφορμή στάθηκαν τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα και η παρουσιάστρια αποκάλυψε και εκείνη τα κακεντρεχή σχόλια που της έχουν γράψει κατά καιρούς άγνωστοι άνθρωποι στο Instagram, μιας και είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media.

Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού

«Ανοίγει μια πολύ μεγάλη συζήτηση που έχει να κάνει με τον κακοποιητικό λόγο που συχνά χρησιμοποιείται στα social media. Πώς πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε και αν πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε. Με έχουν αποκαλέσει η ντροπή του πατέρα μου» τόνισε η Ναταλία Γερμανού.

Η Εβελίνα Νικόλιζα αποκάλυψε και τις δικές της προσωπικές εμπειρίες με αρνητικά σχόλια στα social media.

Η παρουσιάστρια πρόεβη και σε μία ανακοίνωση

Μια ανακοίνωση - έκπληξη έκανε η Ναταλία Γερμανού στο πλατό της εκπομπής της, Καλύτερα δεν γίνεται. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε την πιο γλυκιά τηλεοπτική επιστροφή και δεν το πίστευε κανείς...

Η αγαπημένη Ναταλία, με ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη και με την διάθεση στα ύψη, παρά την θλίψη που βίωσε πριν από λίγες ημέρες, έκανε τους πάντες να χαρούν.

«Έλα αγόρι μου, έλα βασιλιά της εκπομπής, καλώς ήρθες. Πως σου φαίνεται που ήρθες πάλι εδώ. Βαριέσαι αφόρητα που αντί να είσαι στην ξαπλώστρα σου και να αγναντεύεις τη θάλασσα ή το γκαζόν, είσαι εδώ. Καλό μεσημέρι ο Μίκη είναι και πάλι στο πλατό», είπε η παρουσιάστρια και φυσικά εννοούσε τον σκύλο.