Ανακοινώθηκε πως... - Το είπε η Γερμανού στον αέρα της εκπομπής της

Τι δήλωσε η παρουσιάστρια;

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκε πως... - Το είπε η Γερμανού στον αέρα της εκπομπής της

Η Ναταλία Γερμανού, η οποία μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί, στη σημερινή εκπομπή της το Σάββατο 4/6 φιλοξένησε μέσω skype στην εκπομπή της, την Έλενα Παπαρίζου. Με αφορμή, λοιπόν, την όμορφη συζήτηση τους, η παρουσιάστρια του Alpha πρότεινε στην τραγουδίστρια να είναι στην τελευταία εκπομπή της σεζόν και έτσι έκανε και την αποκάλυψη για το πότε ρίχνει αυλαία το «Καλύτερα δεν γίνεται».

Η ανακοίνωση της Ναταλίας Γερμανού

Συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού της είπε ότι η τελευταία εκπομπή της χρονιάς θα είναι στις 10 Ιουλίου ωστόσο η Έλενα Παπαρίζου εξήγησε ότι δεν θα βρίσκεται Ελλάδα εκείνες της ημέρες.

Η παρουσιάστρια βέβαια «απογοητεύτηκε» αλλά της αντιπρότεινε απευθείας να έρθει καλεσμένη στην πρώτη εκπομπή του «Καλύτερα δε Γίνεται» την ερχόμενη σεζόν.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της η παρουσιάστρια έκανε μία ακόμα ανακοίνωση

Μια ανακοίνωση - έκπληξη έκανε η Ναταλία Γερμανού στο πλατό της εκπομπής της, Καλύτερα δεν γίνεται. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε την πιο γλυκιά τηλεοπτική επιστροφή και δεν το πίστευε κανείς...

Η αγαπημένη Ναταλία, με ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη και με την διάθεση στα ύψη, παρά την θλίψη που βίωσε πριν από λίγες ημέρες, έκανε τους πάντες να χαρούν.

«Έλα αγόρι μου, έλα βασιλιά της εκπομπής, καλώς ήρθες. Πως σου φαίνεται που ήρθες πάλι εδώ. Βαριέσαι αφόρητα που αντί να είσαι στην ξαπλώστρα σου και να αγναντεύεις τη θάλασσα ή το γκαζόν, είσαι εδώ. Καλό μεσημέρι ο Μίκη είναι και πάλι στο πλατό», είπε η παρουσιάστρια και φυσικά εννοούσε τον σκύλο.