«Ήταν να το δώσει...» - Ο Βαλάντης έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη για γνωστά τραγούδια του

Η άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη του τραγουδιστή

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Ήταν να το δώσει...» - Ο Βαλάντης έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη για γνωστά τραγούδια του

Ο Βαλάντης , ο οποίος βρίσκεται στα μαχαίρια με τον Γιώργο Λάγιο, παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Καλύτερα Δε γίνεται, που προβλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 4/6 και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την καριέρα του, αλλά και τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως το τραγούδι "Σε ένα χαρτάκι έγραψα" προοριζόταν για άλλον καλλιτέχνη, ενώ στη συνέχεια δόθηκε σε εκείνον.

Οι δηλώσεις του Βαλάντη

«''Το Σ’ ένα χαρτάκι έγραψα'' είναι του Γιώργου Θεοφάνους και σε στίχους του Πάνου Φαλάρα. Έρχεται ο τρίτος προσωπικός δίσκος κι ο Γιώργος ανέλαβε τα 9 από τα 13 τραγούδια. Μου λέει ο παραγωγός μου σου έχω ένα τραγούδι που θα κάνει μεγάλη επιτυχία κι ήταν να το δώσει σε άλλο τραγουδιστή ο Γιώργος και μάλλον δεν τα βρήκαν. Ακούγαμε την ενορχήστρωση κι έβγαζα ένα νέο τραγούδι μέσα από τα πατήματά του κι έκανα πλάκα. Δεν κατάλαβε ότι του έκανα πείραγμα κι ήταν έτοιμος να πάρει το τραγούδι και να μην το πω εγώ»

«Το Ακροβατώ έφτασε στο καμαρίνι μου από δύο παιδιά, που μέχρι τότε δεν τα ήξερα. Μου έλεγαν τραγουδάρα. Μόλις το άκουσα, είπα πραγματικά φοβερό τραγούδι. Έπειτα, μου είπαν κοίταξε να δεις ένα ντέμο που έχω και ποιος το άκουσε τότε και δεν το διάλεξε να το πει. Μου το βάζει κι ήταν ο Γιάννης Πλούταρχος»

Ο τραγουδιστής, που είχε συμμετάσχει στο Survivor πρόσφατα προέβη σε κάποιεςδηλώσεις σχετικά με την παραγωγτή του ριάλιτι

Ο Βαλάντης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», οι οποίες προβλήθηκαν την Τετάρτη 1/6. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor εξηγώντας γιατί είναι τόσο εκνευρισμένος.

Ο τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά πως αν μπορούσε θα άλλαζε το μοντάζ. « Είμαι πολύ στεναχωρημνένος με την παραγωγή. Μετάνιωσα γιατί ήταν ένα παιχνίδι που μ΄ άρεσε, και από πλευρά εμπειρίας αλλά και από πλευρά αγωνισμάτων, η αλήθεια είναι πως μπήκα απροετοίμαστος γιατί δεν περίμενα να μου γίνει πρόταση».

«Είμαι πάρα πολύ θυμωμένος, δεν έδειξαν τίποτα από την καλή πλευρά του χαρακτήρα μου. Αυτοί που με ξέρουν είναι πάντα δίπλα μου. Έκανα ακόμα περισσότερους φίλους που κατάλαβαν και δε διαστρέβλωσαν τα πράγματα», συμπλήρωσε. Μάλιστα, με συναγωνιστες, οπως τον Θανάση Μπέλλο είναι πλέον πολύ κολλητοί.

«Το συμβόλαιο δε με δεσμεύει και δε με κρατά τίποτα, δε θα σας αφήσω έτσι, ντροπή τους μόνο!»

Το οικονομικό δεν άξιζε, τίποτα δεν αξιζει οσα περασα. Μου ειναι αδιαφορο πλέον το ριάλιτι. Θεωρώ θα κερδίσει ο Τάλα ή ο Άρης ή η Ασημίνα ή η Σταυρουλα».

Όσο για τη διαμάχη του με τον Γιώργο Λάγιο , σχολίασε: «Μετα από δυο εξωδικα δεν ενδιαφερθηκε, τι συγγνωμη να ζητησει; Θα εκτεθεί». (δείτε εδώ τις τελευταίες δηλώσεις του τραγουδιστή)