Εξελίξεις με την υγεία της Σίσσυς Χρηστίδου - Εμφανίστηκε στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι με πιτζάμες

«Έχω έναν βήχα αρκετά βαθύ στο λαιμό και...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την υγεία της Σίσσυς Χρηστίδου - Εμφανίστηκε στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι με πιτζάμες

Σε καραντίνα παραμένει η Σίσσυ Χρηστίδου αφού μετά από τεστ που έκανε βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Η παρουσιάστρια λοιπόν, εμφανίζεται μέσω skype στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, όταν θέλει να συμπληρώσει ή να σχολιάσει κάτι που θέλει ανάλογα με την είδηση.

Σήμερα Κυριακή 5/6 λοιπόν, βγήκε μέσω live σύνδεσης από το σαλόνι του σπιτιού της ντυμένη με τις... πιτζάμες της, αφού σαν άλλη παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων ντύθηκε και στολίστηκε μόνο στο πάνω μέρος.

Οι εξελίξεις με την υγεία της Σίσσυς Χρηστίδου

«Ντύθηκα, χτενίστηκα, βάφτηκα από το μέση και πάνω όπως στα δελτία. Πιτζάμα φοράω από κάτω. Εδώ έχω το καρπουζάκι μου, το οξύμετρο και το θερμόμετρο. Τρέφομαι μόνο με καρπούζι. Έχω έναν βήχα αρκετά βαθύ στο λαιμό, το μπούκωμα επιμένει, δεν έχω πόνο στο στήθος. Γενικότερα είμαι καλά, είναι σαν μια γρίπη που μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια. Δεν αρρωσταίνω συχνά εγώ γενικότερα», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Στο πλευρό της ο μπαμπάς της

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει μια πολύ ειλικρινή σχέση με το κοινό, που την παρακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια και έχει σαν γραμμή της να μοιράζεται μαζί τους τόσο τα ευχάριστα νέα της όσο και τα δυσάρεστα. Μάλιστα μετά τον χαμό της μητέρας της δε δίστασε να ξεσπάσει δημόσια, όταν ένιωσε πως υπερθίγεται ένα τόσο προσωπικό της θέμα.

Δίνοντας σε κάθε περίπτωση χρόνο στον εαυτό της σχετικά με το βαρύ πένθος, που βίωσε δείχνει να εξοικειώνεται με την απώλεια, προσπαθώντας να πιαστεί από όσα της δίνουν δύναμη και την γεμίζουν. Ο μπαμπάς της, που μένει στη Θεσσαλονίκη είναι ένα από αυτά τα πρόσωπα και μέσα από ανάρτηση της στο instagram έκανε γνωστό πως την επισκέφτηκε στην Αθήνα και γευμάτισαν μαζί σε εστιατόριο της Κηφισιάς.

Πατέρας Σίσσυς Χρηστίδου