«Κάναμε μια έρευνα και...» - Ο σεναριογράφος της Αγγελικής απαντά για την κεταμίνη στην υπόθεση της Πάτρας

Οι δηλώσεις του στην εκπομπή της Super Κατερίνα

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Κάναμε μια έρευνα και...» - Ο σεναριογράφος της Αγγελικής απαντά για την κεταμίνη στην υπόθεση της Πάτρας

Την Παρασκευή 3/6 η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε σε τηλεφωνική σύνδεση με το σεναριογράφο της σειράς Αγγελική, Παναγιώτη Ιωσηφέλλη, ο οποίος από τη Γερμανία σχολίασε την πρόσφατη αποκάλυψη πως η σειρά αποτέλεσε αφορμή για τη χρήση κεταμίνης από τη Ρούλα Πισπιρίγκου στην υπόθεση της Πάτρας.

Οι δηλώσεις του σεναριογράφου Παναγιώτη Ιωσηφέλλη

«Στην αρχη υπηρχε αλλα μετα ενα μερος του κειμένου διασκευάστηκε απο ενα χιλιανό - αυστριακό κειμενο. Καναμε μια έρευνα και ειδαμε πως η κεταμίνη λεγεται super k και ειναι ναρκωτικό για κλαμπ. Σε συνδυασμο με το γεγονος πως ο χαρακτήρας της σειράς ήταν κτηνίατρος και ο αδερφός του του ζήτησε να του γραψει μία συνταγή για κεταμίνη. Δεν υπαρχει καμία αναφορά πως αν χορηγήσεις κεταμίνη, μπορεί να οδηγήσει σε δολοφονία»,
ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιωσηφέλλης.

Στη συνέχεια, είπε: «Έχουμε ξανασυνάντησει παρόμοιες καταστάσεις. Δε γινεται να μη γραφουμε τιποτα μηπως καποιος παραπλανηθεί. Εχω συνεργαστεί και με το Σωτήρη τον Τσαφούλια στον πρώτο κύκλο του Έτερος Εγώ και σε σειρές του ALPHA με τον Πάνο Κοκκινόπουλο. Κάνουμε τέχνη. Ειναι μυθοπλασία»

«Μόνο δύο φορές αναφέρεται η κεταμίνη σε μία ατάκα καθε φορά, όχι εκτενέστερα και ουδέποτε ως δολοφονική ουσία», δήλωσε κλείνοντας τις δηλώσεις του.

Η κατάθεση από την καρδιολόγο της Ίριδας

Μία νέα σημαντική κατάθεση θα δοθεί τις επόμενες ημέρες σχετικά με τον θάνατο της Ίριδας, του ενός από τα τρία παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη από την Πάτρα, των οποίων η υπόθεση έχει εξελιχθεί σε θρίλερ, την ώρα που σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε και μια γραφολόγος για την Τζωρτζίνα.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, πρόκειται για τη κατάθεση μίας καρδιολόγου από την Πάτρα, η οποία είχε κάνει υπέρηχο καρδιάς στην Ίριδα λίγες ημέρες πριν πεθάνει από ανακοπή, με την αιτία να αποδίδεται στην αγενεσία φλεβοκόμβου.

Η καρδιολόγος είχε εντοπίσει ένα μικρό φύσημα στην καρδιά της Ίριδας, το οποίο χαρακτηρίστηκε άνευ σημασίας. Το φύσημα αυτό είχε εντοπίσει και η οικογενειακή παιδίατρος των τριών κοριτσιών, η οποία πιθανότατα θα κληθεί να καταθέσει. Οι καταθέσεις της καρδιολόγου και της παιδιάτρου που εξέτασαν την Ίριδα είναι σημαντικές για την υπόθεση, καθώς και οι δύο δεν είχαν διαπιστώσει εάν υπήρχε μικρός αριθμός καρδιακών παλμών.