«Έχει δικαίωμα να εκφράζει την οργή της» - Στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου η Αννίτα Ναθαναήλ

Τη στηρίζει από το πρώτο λεπτό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έχει δικαίωμα να εκφράζει την οργή της» - Στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου η Αννίτα Ναθαναήλ

Στην κάμερα της εκπομπής Τι λες Τώρα μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής (6/6) η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και στο ξέσπασμα που είχε για τα σχόλια της συγκρατούμενης της Έφης Καρακάντζουλα.

Μάλιστα η Αννίτα Ναθαναήλ αποκάλυψε πως η καλή της φίλη, την οποία έχει στηρίξει από την αρχή στον Γολγοθά που περνάει, αισθάνεται υπέροχα χωρίς τη μάσκα της.

Οι δηλώσεις της Αννίτας Ναθαναήλ για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Έχει δικαίωμα να εκφράζει την οργή της. Μακάρι να γίνει πράξη για το μέλλον, να εμπνευστούν κάποιοι άνθρωποι να αντιμετωπίζουν διαφορετικά τέτοιες ενέργειες.

Αισθάνεται υπέροχα χωρίς τη μάσκα και είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ που πρέπει να δώσουμε στον κόσμο που την αγκάλιασε και την αποδέχτηκε, που θεωρεί την εικόνα της φυσιολογική. Είμαστε αυτή η κοινωνία που έχουμε την ανοχή να αγκαλιάσουμε και αυτούς που έχουν ανάγκη. Ισχύει ότι δεν πήγε καλά το τελευταίο της χειρουργείο. Δεν το βάζουμε κάτω, είμαστε εδώ. Έχουμε υπομονή και επιμονή.

Η Ιωάννα είναι αξιοθαύμαστο πλάσμα. Εμπνέει πολλούς ανθρώπους καθημερινά, όχι μόνο γυναίκες. Την πιστεύω, θεωρώ πως μπορεί να κάνει τα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αννίτα Ναθαναήλ.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα

Το χαμόγελο της έχει βρει η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά τις μεγάλες δυσκολίες που πέρασε. Έχοντας πάρει μεγάλη δύναμη από τον κόσμο που την στηρίζει συνεχώς, πλέον κυκλοφορεί χωρίς την μάσκα της, ενώ έχει κάνει και πολλές αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram.

Χθες Σάββατο 4/6, η Ιωάννα βρέθηκε στον Κήπο Ζαππείου όπου παρακολούθησε το Fashion Show Catwalk του σωματείου "ΑΓΑΠΗ", μια γιορτή για την υιοθεσία αδέσποτων κατοικιδίων.

Φορώντας ένα μάξι αέρινο φόρεμα πόζαρε στον φωτογραφικό του Youweekly.gr με το πιο γλυκό χαμόγελο στα χείλη της.

Ιωάννας Παλιοσπύρου δημόσια εμφάνιση

Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα