Η ανάρτηση της Μενεγάκη που προκάλεσε την αντίδραση της Μπαρμπαρίγου: ''Βρε Ελένη...''

Δείτε το post της παρουσιάστριας που έσπειρε τον θαυμασμό

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Η ανάρτηση της Μενεγάκη που προκάλεσε την αντίδραση της Μπαρμπαρίγου: ''Βρε Ελένη...''

Το πρωινό της Κυριακής 5/6 ξεκίνησε νοσταλγικά για τη βασίλισσα της πρωινής ζώνης Ελένη Μενεγάκη. Η πασίγνωστη παρουσιάστρια, συμμαζεύοντας το σπίτι έπεσε πάνω σε ένα κουτί με φωτογραφίες, που τις ξύπνησε έντονες αναμνήσεις από την μέχρι τώρα πορεία της.

Πόσταρε ένα καρουζέλ που απαρτιζόταν από επτά φωτογραφίες που περιείχε αυτό το κουτί των αναμνήσεων. Η πρώτη φωτογραφία είναι από τα πρώτα της χρόνια στον Alpha στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει μαζί με τον γιο της Άγγελο Λάτσιο, τον παλιό της συνεργάτη Φαίδωνα Κεφαλέα, τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την αρχισυντάκτριά της Ελένη Γελαλή. Σε επόμενες λήψεις βλέπουμε την παρουσιάστρια με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια κάνει throwback στο παρελθόν της, αφού σε πρόσφατη συνέντευξη μίλησε για τα πρώτα της βήματα στο χώρο της τηλεόρασης.

Τι έγραψε η παλιά της συνεργάτιδα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου κάτω από το post

«Κοίτα τι βρήκα ! Μέσα σ ένα κουτί ανακάλυψα πολλές ( παρά πολλές ) φωτογραφίες κυρίως από ταξίδια του Π. Καφέ αλλά και άλλες στιγμές από το 1997-2008 ! Η πρώτη φωτό με τον Γρήγορη , την Ελένη , τον Φαίδωνα και τον Άγγελο είναι η πιο πρόσφατη από τα πρώτα μου χρόνια στον Alpha !», έγραψε στην ανάρτησή της η παρουσιάστρια.

Μεταξύ της ''βροχής'' like και σχολίων που έλαβε κάτω από την ανάρτηση ξεχώρισε και το σχόλιο της παλιάς της συνεργάτιδα Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, με την οποία εξακολουθούν να διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις :

«Bρε Ελένη μου τι χαμός γινότανε τότε, θυμάσαι στην Λάρισα χιλιάδες κόσμου μπλόκαρε όλη η πόλη από ανθρώπους που σε αγαπάνε. Απίστευτο για όποιον δεν το έζησε, χιλιάδες κόσμος να δει να αγγίξει την Ελένη ούτε πολιτική συγκέντρωση τέτοιος χαμός. Δεν νομίζω να έχει ζήσει άλλος άνθρωπος αυτή την λατρεία των ανθρώπων. Είπαμε Ελένη είναι μόνο μία», έγραψε.

Με διαφορετικά μαλλιά, φρύδια και χείλη - Φωτογραφίες της από τα πρώτα χρόνια στην τηλεόραση

Άλλη μια απίστευτη ανάρτηση έκανε η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από λίγες μέρες. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε φωτογραφίες της από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της στην τηλεόραση.

Την εποχή συγκεκριμένα από το 1997 έως το 2008 όταν γνωρίστηκε με τους συνεργάτες της που έμειναν στο πλευρό της για πολλά χρόνια στον ALPHA.

Η Ελένη Μενεγάκη μάλιστα την εποχή εκείνη είχε διαφορετικά μαλλιά σε μήκος και χρώμα, αλλά και φρύδια αφού τα χρόνια τότε ήθελαν στην μόδα τα λεπτά. Μάλιστα, και τα χείλη της ήταν πιο μικρά, καθώς τώρα υπάρχει το υαλουρονικό... (δείτε βέβαια τι πλαστικές έχει κάνει)

«Κοιτά τι βρήκα ! Μέσα σ ένα κουτί ανακαλυψα πολλές ( παρά πολλές ) φωτογραφίες κυρίως από ταξίδια του Π.Καφέ αλλά και άλλες στιγμές από το 1997-2008 ! Η πρώτη φωτό με τον Γρήγορη , την Ελενη , τον Φαίδωνα και τον Άγγελο είναι η πιο πρόσφατη από τα πρώτα μου χρόνια στον Alpha», έγραψε στη λεζάντα της.