Ο Μάκης Δελαπόρτας εξομολογείται για πρώτη φορά - «Τα μάτια μου ήταν με καρφιά, δεν έβλεπα...»

Όσα πέρασε εξαιτίας ιατρικού λάθους σε χειρουργείο ρουτίνας

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ο Μάκης Δελαπόρτας εξομολογείται για πρώτη φορά - «Τα μάτια μου ήταν με καρφιά, δεν έβλεπα...»

O Mάκης Δελαπόρτας, μετά τον ανείπωτο θρήνο που βίωσε πριν λίγες μέρες με το χαμό του φίλου του Δάκη, μίλησε το πρωί της Δευτέρας 6/6 στην κάμερα του MEGA Καλημέρα, και έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή που βίωσε ο ίδιος μέσα στο χειρουργείο, σε μια επέμβαση ρουτίνας.

Η εξομολόγηση του Μάκη Δελαπόρτα

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάκης Δελαπόρτας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Οι πιο δύσκολες στιγμές που βίωσα μέχρι σήμερα ήταν πρώτα οι αποχωρισμοί των δικών μου ανθρώπων και επίσης μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής μου κράτησε μόνο για δεκαπέντε μέρες ευτυχώς.

Όταν πήγα να κάνω πριν από πέντε χρόνια μια επέμβαση ρουτίνας αλλά έκαναν ένα λάθος μέσα στο χειρουργείο. Με άφησαν με ανοιχτά τα μάτια, μισάνοιχτα για να μην πω ορθάνοιχτα! Αυτό δεν το είδε κανείς προφανώς και όταν ξύπνησα, tα μάτια μου ήταν με καρφιά. Δεν έβλεπα τίποτα, έβλεπα σκοτάδι».

«Μου ζήτησε να πάρω το αρχείο του και...»

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, την Τρίτη 31/5, είπαν το τελευταίο αντίο φίλοι και συγγενείς, στον πολυαγαπημένο Δάκη, που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 29/5 μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που έζησαν τον τραγουδιστή αλλά και πολλές μεγάλες στιγμές της καριέρας του, ήταν ο πολύ καλός του φίλος Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος συντετριμμένος οδήγησε το φίλο του στην τελευταία κατοικία του.

Μιλώντας στις κάμερες και τους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί, ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας αποκάλυψε πως ο Δάκης, διαισθανόμενος ότι το τέλος πλησίαζε, περίπου έναν μήνα πριν του τηλεφώνησε και του ζήτησε να πάρει όλα τα ρούχα του αλλά και το προσωπικό του αρχείο, γνωρίζοντας πως μιλούσε στον πιο κατάλληλο άνθρωπο.

Οι πρώτες δηλώσεις του Δελαπόρτα από την κηδεία του Δάκη