Κορμάρα στα 57 της η Μάρα Ζαχαρέα - Νέα αρετουσάριστη φωτογραφία με μαγιό

Απόλαυσε το πρώτο της μπάνιο για φέτος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κορμάρα στα 57 της η Μάρα Ζαχαρέα - Νέα αρετουσάριστη φωτογραφία με μαγιό

Το πρώτο της μπάνιο στην θάλασσα απόλαυσε αυτό το ΣΚ η Μάρα Ζαχαρέα, η οποία όπως φαίνεται έχει μπει για τα καλά σε καλοκαιρινό mood. Η γνωστή παρουσιάστρια διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την δουλειά της.

Αυτή τη φορά λοιπόν η ίδια αποκάλυψε πως έκανε τις πρώτες της βουτιές στην θάλασσα και τις απόλαυσε πλήρως και μάλιστα δημοσίευσε μια φωτογραφία με το μαγιό της, το οποίο είναι ένα πολύχρωμο print, ενώ και πέρσι μας είχε συνηθίσει σε πολλές τέτοιες φωτογραφίες.

Μάλιστα, το έχει συνδυάσει και με ένα εντυπωσιακό καπέλο με σχέδια.

Η εντυπωσιακή φωτογραφία της Μάρας Ζαχαρέα με μαγιό

Η εντυπωσιακή φωτογραφία της Μάρας Ζαχαρέα με μαγιό

Που προτιμά να κάνει διακοπές η Μάρα Ζαχαρέα

Οι προτιμήσεις της στις διακοπές είναι σταθερά προσανατολισμένες προς τις Κυκλάδες και η αγάπη της στην Πάρο είναι δεδομένη εδώ και πολλά χρόνια, καθώς η διευθύντρια ενημέρωσης και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star έχει δημιουργήσει στο νησί το δεύτερο σπίτι της.

Ένα εξοχικό σε λιτές γραμμές, που είναι το καταφύγιό της και το μέρος όπου μαζί με την οικογένειά της ηρεμεί και χαλαρώνει. Φέτος το καλοκαίρι η ανάγκη να απομονωθεί στο νησί μετά από τον δύσκολο ενημερωτικά χειμώνα που μας πέρασε ήταν μεγαλύτερη από ποτέ. Μαζί της στα καθημερινά της πρωινά μπάνια στην παραλία ήταν ο σύζυγός της Θοδωρής Ρουσόπουλος, τα δύο τους παιδιά, Βασίλης και Άννα, που σπουδάζουν στο εξωτερικό και κατάφεραν να έρθουν για ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα, αλλά και οι δύο σταθερές φίλες και... γειτόνισσές της στο νησί, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου. Ο φακός μάλιστα, την είχε απαθανατίσει για ψώνια με την παρουσιάστρια του Happy Day.