"Καταπέλτης" ο Κώστας Τσουρός για την Μαρίζα Ρίζου - «Δεν γίνεται να δουλεύεις εκεί»

Υποστήριξε δημόσια τον Ηλία Ψινάκη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το πρωί της Δευτέρας (6/6) μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» προβλήθηκαν διάφορα στιγμιότυπα από το X-Factor αλλά και από τις δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη για την τηλεθέαση. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσουρός τοποθετήθηκε δημόσια και πήρε το μέρος του καθώς δεν δίστασε να "κατακεραυνώσει" την Μαρίζα Ρίζου.

Οι δηλώσεις του Κώστα Τσουρού

«Οι κριτές σε αυτό το σόου είναι βασικό συστατικό. Όταν καλούν κάποιους ανθρώπους να κάνουν τηλεόραση – είναι κριτές σε τηλεοπτικό σόου όχι στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης- πρέπει να γνωρίζεις ότι πρέπει να κάνεις τηλεόραση.

Αυτή είναι η αντίδρασή μου σε αυτό που είπε η Ρίζου. Δεν γίνεται να δουλεύεις εκεί και να μην σε ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και να λες ότι “θέλω να κάνω τη δουλειά μου όπως εγώ νομίζω”».

«Και μην είστε ξινέγκλο!» - Απίστευτο σκηνικό ανάμεσα σε Ηλία Ψινάκη και Μαρίζα Ρίζου

Πριν από λίγες ημέρες έκαναν πρεμιέρα τα live του X-Factor με τον Ανδρέα Γεωργίου σε ρόλο παρουσιαστή, και στην κριτική επιτροπή εκτός από τους τέσσερις κριτές του show, την Κυριακή 22/5 υπήρχε και ένας πέμπτος guest κριτής που δεν θα γινόταν να είναι άλλος από τον Ηλία Ψινάκη.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ο Ηλίας Ψινάκης δε σταμάτησε να κάνει τα σχόλια του με το γνωστό χιούμορ του και τις επικές ατάκες, και τη Μαρίζα Ρίζου από την άλλη να του απαντά με σοβαρό ύφος μη "σηκώνοντας" πολλά πολλά. Μάλιστα, κάποια στιγμή μετά από μια ερώτηση που δέχτηκε από τον Ηλία Ψινάκη, του απάντησε, “Δε θα κάνετε μαζί μου νούμερα τώρα με κιτρινίλα. Θα είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι».

Φυσικά ο Ηλίας Ψινάκης δε θα το άφηνε αυτό να πέσει κάτω, γι’ αυτό και της απάντησε λέγοντας: “Νούμερα θα κάνω όποτε θέλω εγώ. Και μην είστε ξινέγκλο. Σας παρακαλώ. Σας παρακαλώ”.