Ο δικηγόρος του Παναγιωτόπουλου αποκαλύπτει για την περίφημη αγωγή των Ράδιο Αρβύλα - «Δεν έχω λάβει κανένα...»

Πότε θα οριστεί η δίκη του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ο δικηγόρος του Παναγιωτόπουλου αποκαλύπτει για την περίφημη αγωγή των Ράδιο Αρβύλα - «Δεν έχω λάβει κανένα...»

Νέες πληροφορίες για την πολύκροτη υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έφερε στο φως το πρωί της Τρίτης 6/6 η εκπομπή Super Κατερίνα. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με αυτές, ο δικηγόρος του άλλοτε μέλους των Ράδιο Αρβύλα, αποκάλυψε για το περίφημο εξώδικο που θα έστελναν οι πρώην συνεργάτες του και το πότε περίπου θα γίνει η δίκη του, ενώ έχει βγει και η ποινή φυλάκισης που ίσως αντιμετωπίσει...

Όσα ανέφερε ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε στην εκπομπή, πως δεν έχει οριστεί καμία δικάσιμος, και αναμένουν πότε θα οριστεί καθώς μπορεί να είτε στο τέλος αυτής της χρονιάς είτε στις αρχές του 2023.

Μέχρι στιγμής κυκλοφορεί κανονικά, από τη στιγμή που δεν είναι προσωρινά κρατούμενος, ωστόσο έχει βέβαια περιοριστικούς όρους. Η σχέση του με τους Ράδιο Αρβύλα είναι ανύπαρκτη, και σχετικά με την περίφημη αγωγή που θα έκαναν σε εκείνον οι Ράδιο Αρβύλα, ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου αποκαλύπτει πως δεν έχει λάβει κανένα τέτοιο νομικό έγγραφο μέχρι στιγμής.

Αφοπλιστικός ο Λάκης Λαζόπουλος για την υπόθεση του

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 20/4 η εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» παρουσίασε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης μεταξύ της παρουσιάστριας και του Λάκη Λαζόπουλου. Ο ηθοποιός, αφοπλιστικός όπως πάντα, μίλησε για όλη την ελληνική επικαιρότητα, για την υπόθεση της Πάτρας, για τον Μάρκο Σεφερλή, για τον Λιγνάδη και το #metoo, αλλά και για στον Στάθη Παναγιωτόπουλο. (Δείτε εδώ περισσότερα)

«Εγώ πιστεύω ότι οι Ράδιο Αρβύλα δεν γνώριζαν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Αυτοί οι άνθρωποι που κάνουν αυτά τα πράγματα δεν τα λένε, είναι μυστικά. Αυτός μέσα στο κεφάλι του ήθελε να είναι εξουσία, να είναι πρώτος.

Εγώ με το που το είδα, έβαλα τα γέλια, αλλά ο ίδιος αν βλέπει τον εαυτό του και χαίρεται δεν μπορείς να του το κόψεις. Το που θα σε χτυπήσει ο ναρκισσισμός δεν μπορείς να το καταλάβεις», εξήγησε και συνέχισε:

«Εγώ στήριξα τα παιδιά με την έννοια ότι πρέπει να συνεχίσουν το έργο της σάτιρας γιατί αυτό είναι το ενδιαφέρον. Και τους ίδιους τους έχει επηρεάσει. Η δουλειά ενός ανθρώπου που κάνει σάτιρα, είναι να στηρίζει όποιον ακόμα, έχει γνώμη και μπορεί να την λέει», κατέληξε ο ηθοποιός.