«Πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα...» - Ο Ντάνιελ Νούρκα αποκαλύπτει για τη σχέση του με τη Τζένη Καζάκου

Η αποκάλυψη μετά το τέλος των Συμπέθερων από τα Τίρανα

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα...» - Ο Ντάνιελ Νούρκα αποκαλύπτει για τη σχέση του με τη Τζένη Καζάκου

Ο Ντάνιελ Νούρκα παραχώρησε συνέντευξη στη Μαρία Κοκκολάκη και την κάμερα του Breakfast@Star, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 7/6. Αφορμή στάθηκε η επικείμενη περιοδεία της παράστασης «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Μεταξύ άλλων, το νεαρό μοντέλο αναφέρθηκε στην απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική και τη συνεργασία με την Τζένη Καζάκου, η οποία πρόσφατα ''ξέσπασε'' για τις συγκρίσεις που της κάνουν.

Οι δηλώσεις του Ντάνιελ Νούρκα για την Τζένη Καζάκου

Ο Ντάνιελ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, μιλούσαμε με την Τζένη Καζάκου με μηνύματα στα social media, βγήκαμε για έναν καφέ οπότε όταν με κάποιον άνθρωπο έχει βρεθεί και εκτός δουλειάς, όπως και να το κάνεις, δημιουργείται μια διαφορετική σύνδεση στο παίξιμο».

«Ο μάνατζερ στο πρακτορείο μοντέλων που βρισκόμουν ήξερε ότι με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με την υποκριτική, έψαχνα για σχολές εκείνη την περίοδο και έμαθε ότι ψάχνουν ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου για τον συγκεκριμένο ρόλο και ήρθαμε σε επαφή. Μιλήσαμε, πέρασα από οντισιόν και με πήραν».

Ποιος είναι ο Ντανιέλ Νούρκα;

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας 29/3 ο τηλεοπτικός Άλφρεντ από τη σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα. Ο Ντάνιελ Νούρκα μίλησε για την αλβανική καταγωγή του, τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα, την οικογένειά του, το modeling και την υποκριτική.

«Γεννήθηκα στην Αλβανία, όταν ήμουν 5 χρονών ήρθαμε στην Ελλάδα με την οικογένεια μου και μείναμε στο Κιάτο μέχρι τα 18 μου. Δεν αντιμετωπίσαμε θέματα ρατσισμού όταν πήγαμε να ζήσουμε το Κιάτο. Στο δημοτικό με αγκάλιασαν όλα τα παιδιά και έμαθα γρήγορα τη γλώσσα. Υπάρχει και η άλλη πλευρά.

Ήμουν καλός μαθητής, συνεπής. Ήμουν το καλό παιδί, αλλά δεν είχα κλίση προς τα κάπου. Όταν ήμουν μικρός, έπαιζα ποδόσφαιρο ερασιτεχνικά και ήθελα να ασχοληθώ με αυτό επαγγελματικά. Στο λύκειο άρχισε να με ενδιαφέρει η υποκριτική. Το modelling προέκυψε τυχαία στη ζωή μου, δεν το επεδίωξα. Δεν το έκανα ποτέ full time.

Όταν γνώριζα την Τζένη δεν είχα στο μυαλό μου ότι είναι η εγγονή της Τζένης Καρέζη. Είναι η Τζένη. Ταιριάζουμε πολύ σαν παρέα, έχουμε χημεία. Ξέρω ότι όλοι την ρωτάνε για τη γιαγιά της, οπότε δεν θέλω να ρωτάω και εγώ και να κουράζω.

Δεν μπορεί να συλλάβει το μυαλό μου τον ρατσισμό με την καταγωγή κάποιου. Αν μου συνέβαινε αυτό που συνέβη στον Άλφρεντ στη σειρά, δεν θα το ανεχόμουν. Όταν είπα στους γονείς μου για τη σειρά χαρήκαν που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Είναι μοναδικό συναίσθημα να βλέπεις την περηφάνια στα μάτια των γονιών σου. Ο φόβος υπήρχε γιατί δεν έχουν τα ερεθίσματα στον στενό μας κύκλο», κατέληξε ο νεαρός ηθοποιός που "κολάζει" το instagram με τις ημίγυμνες φωτογραφίες του.