Ήρθε η αποκάλυψη 13 χρόνια μετά - Παραλίγο να μην υποδυθεί την «Συλβί» η Παναγιώτα Βλαντή

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ήρθε η αποκάλυψη 13 χρόνια μετά - Παραλίγο να μην υποδυθεί την «Συλβί» η Παναγιώτα Βλαντή

Το μεσημέρι της Τρίτης 7/6 η εκπομπή Κυψέλη υποδέχτηκε την Παναγιώτα Βλαντή, η οποία έδωσε μια συνέντευξη από καρδιάς, όπως άλλωστε συνηθίζει. Αυτή την φορά η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της «Συλβί» στα «Μαύρα Μεσάνυχτα», που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό.

Η Παναγιώτα Βλαντή μιλά για τον ρόλο της Συλβί

«Δεν μπορώ να ξεφύγω από τον ρόλο της Συλβί, κάτι μου έκανε. Φέτος υποδύομαι την Ρωξάνη που είναι και αυτή μια περσόνα ιδιαίτερη αλλά...», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε πως έχει ζητήσει από τους σεναριογράφους της επιτυχημένης σειράς να γράψουν κάτι για να ξεπεραστεί η Συλβί.

«Ο ρόλος της Συλβί με εξέλιξε πάρα πολύ σαν ηθοποιό, ήταν ένα στοίχημα που είχα βάλει με τον εαυτό μου, αλλά τα κατάφερα. Φυσικά υπήρχαν πολλές αντιρρήσεις για να παίξω τον ρόλο, γιατί το προφίλ μου ήταν άλλο αλλά οι συντελεστές με ήξεραν και γνώριζαν κατά βάθος ότι μπορώ να το κάνω.

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος μου έχει πει ότι είχαν κάποιο ενδοιασμό στο να παίξω εγώ αυτό τον ρόλο και είναι λογικό. Μέχρι τότε έπαιζα το κορίτσι της διπλανής πόρτας, δεν είχα ένα προφίλ που θα μπορούσε να τα σαρώσει όλα», κατέληξε η ηθοποιός.

«Όταν ξεκίνησα τη δουλειά μου ζητούσαν να χάσω κιλά... Ταλαιπωρήθηκα πολύ»

Η Παναγιώτα Βλαντή είναι μία από τις ωραιότερες παρουσίες στον καλλιτεχνικό χώρο. Ωστόσο ακόμα και εκείνη έχει δεχθεί bullying και καταπίεση όσον αφορά τα κιλά και της και την εξωτερική της εμφάνιση. Ο «φακός» φαίνεται πως για να σε αγαπά πρέπει να δείχνει συγκεκριμένα νούμερα η ζυγαριά.

Την υπέρμετρη προσπάθειά της να αδυνατίσει και να μπει στα πρότυπα ομορφιάς, εξομολογήθηκε η Παναγιώτα στην Όλγα Λαφαζάνη και το Happy Day. Μάλιστα ανέφερε πως παλαιότερα της ζητούσαν, όταν έπαιαζε σε κάποιο τηλεοπτικό έργο, να χάσει κιλά για να φαίνεται πιο αδύνατη στον φακό.

«Πάντα πάλευα με τα κιλά πάντα 3-4 πάνω-κάτω. Τα κιλά για μένα είναι στοίχημα. Όταν πρωτοξεκίνησα μου έλεγαν “χάσε 5 κιλά”», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. «Στερούμαι, έχω κόψει τώρα τη ζάχαρη. Ταλαιπωρήθηκα λόγω της ακμής με τα τεράστια σπυριά που είχα είχα δυσκολέψει τους διευθυντές φωτογραφίας» πρόσθεσε με χιούμορ.

Για το #MeToo ανέφερε: «Όσο μπορούσα μίλαγα». Και συνέχισε: «Ποτέ δεν θα συνεργαστώ με καταγγελλόμενους και έχω αποφύγει συνεργασίες επειδή ήξερα». Στο παρελθόν είχε αναφερθεί και σε ένα περιστατικό βίας που είχε δεχθεί και η ίδια.