Οι δουλειές δε σταματούν ούτε στη Μύκονο - Ο Τανιμανίδης και η Μπόμπα φτιάχνουν σπίτι στα δίδυμα

Η οικογενειακή φωτογραφία!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Οι δουλειές δε σταματούν ούτε στη Μύκονο - Ο Τανιμανίδης και η Μπόμπα φτιάχνουν σπίτι στα δίδυμα

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αγαπούν πολύ τα ταξίδια και αυτή η ασχολία είναι κάτι, που έκαναν όσο ήταν αρχικά ζευγάρι, ύστερα που παντρεύτηκαν αλλά βλέπουμε και να τα συνεχίζουν τώρα πια και ως γονείς. Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποίησαν το πρώτο ταξίδι με τα δίδυμα μέσα σε πλοίο και όλα πήγαν μια χαρά.

Από ότι φαίνεται θα μείνουν μέρες στο νησί των ανέμων, καθώς από τις αναρτήσεις του στα social media τους βλέπουμε να τακτοποιούνται και να φτιάχνουν όλοι μαζί σαν μια όμορφη οικογένεια ένα μεγάλο σπιτάκι για τα κορίτσια τους. Με υπομονή, έβαλαν όλοι μαζί το χεράκι τους και το τελικό αποτέλεσμα ήταν να φωτογραφηθεί μέσα σε αυτό η μαμά με τις κορούλες της.

Το κάστρο που έφτιαξε η Χριστίνα Μπόμπα με τις κόρες της

Οικογένεια Τανιμανίδη
Μπόμπα - δίδυμα

Η "αφοπλιστική" απάντηση του Σάκη για τις κόρες του

Ο Σάκης Τανιμανίδης από τότε που έγινε μπαμπάς είναι στο πλευρό των παιδιών του ανά πάσα στιγμή και περνά μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο γίνεται. Με την σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα, την οποία υποστήριξε με τον καλύτερο τρόπο σχετικά με τα σχόλια που δέχθηκε, είναι τρελά ερωτευμένος, ενώ πάντα παραμένει εντυπωσιασμένος με την ομορφιά της.

Έτσι, όταν η κάμερα του Happy Day τον εντόπισε, την Παρασκευή 3/6, και τον ρώτησε για την ομοιότητα που έχουν η Αριάνα και η Φιλίππα με εκείνον, ο παρουσιαστής απάντησε πως θα προτιμούσε να έχουν μοιάσει στην μητέρα τους, γιατί την θεωρεί αντικειμενικά ομορφότερη από τον ίδιο.

«Δυστυχώς τα κορίτσια μου μοιάζουν σε εμένα. Αν έπρεπε να μοιάσουν κάπου καλύτερα να έμοιαζαν στη Χριστίνα. Να είμαστε αντικειμενικοί. Νομίζω το ένα έχει πάρει λίγο από εκείνη. Σίγουρα έχω γίνει πιο ευσυγκίνητος από τότε που έγινα μπαμπάς. 100% εύκολη απάντηση», είπε χαρακτηριστικά.