Τέλος το Καλό Μεσημεράκι από τον ΣΚΑΙ - Η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά

Ρίχνει αυλαία πολύ σύντομα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τέλος το Καλό Μεσημεράκι από τον ΣΚΑΙ - Η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά

Κάθε μέρα που περνά η τηλεοπτική σεζόν φτάνει προς το τέλος της και οι περισσότερες εκπομπές, ψυχαγωγικές και μη, ετοιμάζονται για να ρίξουν αυλαία. Ενώ οι παρουσιαστές αναζητούν την επομένη επαγγελματική τους στέγη. Ενώ ο Νίκος Μουτσινάς θα παραμένει στο κανάλι του Φαλήρου αλλά με κάποιες αλλαγές.

Ρίχνει αυλαία το Καλό Μεσημεράκι

Το μεσημέρι της Τρίτης 7/6 ο Νίκος Μουτσινάς δεν κρατήθηκε και αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής του το πότε θα ρίξει αυλαία το «Καλό Μεσημεράκι».

«Αν θέλετε να ζήσετε αυτή την εμπειρία τηλεφωνήστε από τώρα παιδιά για την τελευταία εκπομπή, που θα είναι… μεθαύριο. Όχι… Θα είναι 1η Ιουλίου», τόνισε ο παρουσιαστής, μιλώντας στο live κοινό που επέστρεψε στην μεσημεριανή εκπομπή.

Με ζωντανό κοινό το Καλό Μεσημεράκι!

Ιδιαίτερη ήταν η εκπομπή της Τετάρτης 1/6 για τον Νίκο Μουτσινά (δείτε εδώ ποιος κρύβετε πίσω από τις ατάκες του) και το Καλό μεσημεράκι, καθώς μετά από 27 μήνες "μοναξιάς" στο πλατό, υποδέχτηκε κόσμο ώστε να θυμηθούν τις παλιές καλές δόξες! Στην αρχή φάνηκε λίγο πρωτόγνωρο, καθώς το διάστημα που μεσολάβησε ήταν μεγάλο!

Ήταν 10 Μαρτίου 2020, όταν το Καλό Μεσημεράκι είχε για τελευταία φορά κοινό στο στούντιο μιας και τα τότε μέτρα που πάρθηκαν κατά του κορωνοϊού ανάγκασαν τότε την εκπομπή του ΣΚΑΙ να σταματήσει να δέχεται κόσμο στο πλατό, κάτι που σήμερα έλαβε τέλος.

«Ήρθαν οι άνθρωποι, επιτέλους. Καλώς ήρθατε! Καταλαβαίνετε τώρα, έχουμε να τα πούμε καιρό, θα φύγετε κατάκοποι σήμερα, πάρτε το απόφαση», είπε ο Νίκος Μουτσινάς ενώ φανερά συγκινημένη ήταν και η Βάνια.

 Μεγάλη συγκίνηση στο πλατό του Καλό Μεσημεράκι