Amber Heard: «Για πάντα δίπλα σου» - Το δημόσιο μήνυμα στήριξης από την αδερφή της

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Amber Heard: «Για πάντα δίπλα σου» - Το δημόσιο μήνυμα στήριξης από την αδερφή της

Μετά το θρίλερ της δικαστικής διαμάχης του Johnny Depp και της Amber Heard, και τα όσα ακούστηκαν εντός και εκτός δικαστικών αιθουσών, βγήκε επιτέλους η δικαστική απόφαση που αθωώνει -πανηγυρικά θα λέγαμε- τον ηθοποιό και "χαντακώνει" την Amber Heard. Ο ηθοποιός φαίνεται πως απολαμβάνει την ελευθερία του στο έπακρο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει και για την πρώην σύντροφό του.

Όσο πόλεμο κι αν έχει δεχθεί η ίδια από τον κόσμο, αλλά και πολλούς συναδέλφους της, φαίνεται πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που την συμπονούν και την στηρίζουν, όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα και πιστεύουν στην αλήθεια που παρουσιάζει και συνεχίζει να υποστηρίζει. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η αδερφή της, η οποία προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram.

Η ανάρτηση της αδερφής της Amber Heard μετά την απόφαση του δικαστηρίου

«Εξακολουθώ να είμαι δίπλα σου, αδερφή. Χθες, σήμερα και αύριο θα είμαι πάντα περήφανη για σένα που υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου, που κατέθεσες τόσο εδώ στη Βιρτζίνια όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο και που είσαι η φωνή τόσων πολλών που δεν μπορούν να μιλήσουν για τα πράγματα που συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες», έγραψε σε πρώτο επίπεδο.

Και συμπλήρωσε: «Ξέραμε ότι θα ήταν μια δύσκολη μάχη και ότι τα έγγραφα ήταν εναντίον μας. Αλλά στάθηκες όρθια και μίλησες. Είναι μεγάλη μου τιμή να μιλώ για σένα και θα το έκανα ένα εκατομμύριο φορές επειδή ξέρω τι είδα και επειδή η αλήθεια είναι για πάντα με το μέρος σου».

«Λυπάμαι πολύ που (η αλήθεια) δεν αντικατοπτρίστηκε στην απόφαση που πήρε η επιτροπή, αλλά ποτέ δεν θα σε εγκαταλείψω εσένα, όπως και κανένας που είναι δίπλα σου. Για πάντα δίπλα σου…», κατέληξε.

Η ανάρτηση της αδερφής της Amber Heard

"Στο σφυρί" το πολυτελές ρετιρέ που έμεναν οι άλλοτε ερωτευμένοι ηθοποιοί - Το αστρονομικό ποσό

Από ότι φαίνεται λοιπόν, ο διάσημος αστέρας του Hollywood θέλει να γυρίσει για τα καλά σελίδα στη ζωή του και έτσι πουλά το πολυτελές ρετιρέ που ζούσαν όσο ήταν παντρεμένοι.

Το ρετιρέ όπου έμεναν στους 15 μήνες που έμειναν παντρεμένοι βγαίνει στο σφυρί. Η μονάδα είναι μία από τις πέντε που κατείχε ο σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» στην κορυφή του διάσημου κτιρίου Eastern Columbia στο κέντρο του Λος Άντζελες. Μετά το διαζύγιό του από τη Heard το 2016, ο 58χρονος Ντεπ καταχώρησε και πούλησε και τα πέντε ρετιρέ έναντι 12,78 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ενώ και οι πέντε μονάδες φέρονται να ήταν συνδεδεμένες μεταξύ τους όταν ο Depp και η Heard ζούσαν εκεί, στη συνέχεια χώρισαν αφού τις πούλησε και το ρετιρέ που βγήκε πιο πρόσφατα στην αγορά πωλείται προς 1.765.000 δολάρια. Το πολυτελές διαμέρισμα, που βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου του Λος Άντζελες, είναι μια διώροφη κατοικία που διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, δύο μπάνια και 1.780 μέτρα ελεύθερου χώρου.

Το ρετιρέ είχε την τιμητική κατά τη διάρκεια της δίκης, η οποία ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα και λίγο πριν το ακίνητο βγει στην αγορά.