Μεγάλη καταστροφή για τον Γρηγόρη Γκουντάρα - Οργισμένος ο παρουσιαστής

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μεγάλη καταστροφή για τον Γρηγόρη Γκουντάρα - Οργισμένος ο παρουσιαστής

Με δύο αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς του φίλους πως τις προηγούμενες ώρες, συνέβη μία μεγάλη καταστροφή στον χώρο του.

Ο παρουσιαστής ζει με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους (δείτε εδώ πόσο έχουν μεγαλώσει) στο Λαγονήσι, εκεί όπου διαθέτουν και ένα ζαχαροπλαστείο. Ο ίδιος αφιερώνει πολύ χρόνο στην φροντίδα του κήπου του και έτσι είχε καλλιεργήσει ζαρζαβατικά.

Όπως αποκάλυψε ωστόσο οι κατσίκες του γείτονα μπήκαν στο μποστάνι του και του κατέστρεψαν τα καλούδια. Κάπως έτσι, αναγκάστηκε να τα φτιάξει πάλι από την αρχή καθώς δεν υπήρχε περίπτωση να τα αφήσει έτσι.

Έτσι, ξεκίνησε να στήνει τον κήπο του από την αρχή και φάνηκε να είναι πολύ αισιόδοξος για το αποτέλεσμα αν και είχε πολλά νεύρα με την καταστροφή που συνέβη.

Οι οργισμένες αναρτήσεις του Γρηγόρη Γκουντάρα

«Καταστροφή! Πάλι από την αρχή αλλά δεν μασάμε», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Γρηγόρης Γκουντάρας σπίτι

Τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό τους μέλλον

Μέσα από την εκπομπή Όλα Γκουντ στον ΣΚΑΙ απολαμβάναμε την φετινή σεζόν τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα, ωστόσο το ζευγάρι αποφάσισε να μην συνεχίσει την συνεργασία του με το κανάλι.

Από την αρχή είχε πολλά προβλήματα, μιας και πολλοί υποστήριξαν πως "έκλεψαν" την θέση του Γιώργου Τσαλίκη, μιας και και εκείνος είχε κάνει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ για να παρουσιάσει το Big Brother.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια αποκάλυψε με μία ανάρτησή της το τέλος του «Όλα γκουντ» υπογραμμίζοντας ότι τα καλύτερα έρχονται. Έτσι, το ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει να συναντιέται με μερικά κανάλι, είτε για να κάνουν κάτι μαζί, είτε χωριστά, μιας και ο Γρηγόρης είχε αναφέρει πρόσφατα πως είναι παντρεμένοι μόνο στην ζωή.

Πληροφορίες θέλουν τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Ναταλί Κάκκαβα να έχουν κάνει ραντεβού με στελέχη της ΕΡΤ αλλά και του OPEN.

undefined