«Από την πρώτη στιγμή...» - Συγκινημένος ο Ευτύχης Μπλέτσας στην εξομολόγησή του για την σύζυγό του, Ηλέκτρα Αστέρη

Η γνωριμία τους και το πρώτο ταξίδι που πήγαν μαζί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Από την πρώτη στιγμή...» - Συγκινημένος ο Ευτύχης Μπλέτσας στην εξομολόγησή του για την σύζυγό του, Ηλέκτρα Αστέρη

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε ο Ευτύχης Μπλέτσας το βράδυ της Τρίτης (7/6). Ο παρουσιαστής μίλησε για τα πρώτα βήματά του στην τηλεόραση με την «Κουζίνα της Μαμάς», ενώ αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του σύζυγο, Ηλέκτρα Αστέρη.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδάκια (δείτε εδώ πόσο έχουν μεγαλώσει) και τα τελευταία χρόνια κάνουν μαζί τα ταξίδια τους, ωστόσο αυτό που λίγοι ξέρουν είναι ότι γνωρίστηκαν μέσα διαδικτύου.

Η εξομολόγηση του Ευτύχη Μπλέτσα για την Ηλέκτρα Αστέρη

«Τελείωσα μηχανικός υπολογιστών και δικτύων γιατί παράλληλα κυνηγούσα και το όνειρό μου. Ήθελα να ασχοληθώ με τη μουσική. ”Η Κουζίνα της Μαμάς” ήταν σχολείο για μένα η παραγωγή μου με στήριξε πάρα πολύ τότε», είπε αρχικά.

Για την Ηλέκτρα Αστέρη αποκάλυψε: «Την Ηλέκτρα τη γνώρισα διαδικτυακά περίπου ένα μήνα και μετά βρεθήκαμε στη Θεσσαλονίκη. Τότε η Ηλέκτρα ήταν ιδιωτική υπάλληλος. Είμαστε 10 χρόνια μαζί. Το πρώτο μας ραντεβού έγινε στις κούνιες με θέα το ηλιοβασίλεμα. Το πρώτο ταξίδι που πήγαμε μαζί ήταν στη Βουδαπέστη. Κολλήσαμε από την πρώτη στιγμή, είναι αυτό το πράγμα που νιώθεις μεγάλη άνεση από την πρώτη στιγμή».

Το πανέμορφο σπίτι του ζευγαριού

Η Ηλέκτρα Αστέρη και ο Ευτύχης Μπλέτσας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα κοριτσάκια (δείτε εδώ τις φωτογραφίες από την βάφτισή τους) και συνεχίζουν να κάνουν μαζί τα υπέροχα ταξίδια τους.

Οι δυο τους ανά καιρούς μοιράζονται διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινή τους ζωή στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, ενώ από τη μεριά της, η Ηλέκτρα Αστέρη έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και αρκετές φωτογραφίες από το σπίτι τους.

Έχουμε ήδη δει την υπέροχη κουζίνα τους (δείτε εδώ φωτογραφίες), ενώ εξίσου εντυπωσιακά είναι και το σαλόνι με την κρεβατοκάμαρά τους.

Το σαλόνι διακοσμείται από έναν τεράστιο γκρι καναπέ, ενώ έχει ξύλινα ζεστά πατώματα. Η κρεβατοκάμαρα είναι απλά εντυπωσιακή με ένα κρεβάτι τεραστίων διαστάσεων.