Προκαλεί ξανά ο Trannos - Τρέχει με ιλλιγγιώδη ταχύτητα στο δρόμο και βγάζει βίντεο

Μην βρεθείς μπροστά του που λέμε!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Προκαλεί ξανά ο Trannos - Τρέχει με ιλλιγγιώδη ταχύτητα στο δρόμο και βγάζει βίντεο

Από ότι φαίνεται ο Trannos δεν το βάζει κάτω και επιμένει να προκαλεί με τα βίντεο που ανεβάζει! Μετά το σάλο που προκλήθηκε με την σύλληψή του, και το βίντεο που ανήρτησε αφότου αφέθηκε ελεύθερος, "ξαναχτυπά" με νέο, τρέχοντας σε δημόσιο δρόμο με 220 ταχύτητα!

Το νέο βίντεο του Trannos

Πιο συγκεκριμένα, μετά την σύλληψη και την ποινή φυλάκισης 10 μηνών, που του επιβλήθηκε για παράνομη οπλοκατοχή, o 22χρονος επιστρέφει με νέο video στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς στο βίντεο που ανέβασε και μετά έσβησε από το λογαριασμό του φαίνεται να κινείται με πάνω από 200 χλμ./ ώρα -για την ακρίβεια 220- σε δημόσιο δρόμο.

Η σπάνια εξομολόγηση του για την παιδική του ηλικία

Λίγες μέρες μετά τη σύλληψή του, προβλήθηκε η συνέντευξη του στην εκπομπή The 2night Show, όπου μεταξύ άλλων ο τράπερ μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη διαφυγή που βρήκε στη μουσική και για τις ώρες δουλειάς που ρίχνει στα τραγούδια του.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συνέντευξη μαγνητοσκοπήθηκε πριν τη σύλληψή του, επομένως δεν υπήρξε κανένα σχόλιο για το περιστατικό.

«Η μουσική με ηρέμισε, βρήκα ένα νόημα στη ζωή μου, να κάνω κάτι που αγαπάω και συντηρούμαι, είμαι μια χαρά και δεν χρειάζεται να πάω για το μεροκάματο και το 12ωρο κάθε μέρα. Ήμουν τεμπέλης απλά, δεν ήθελα να πάω ούτε για δουλειά, ούτε στο σχολείο, ούτε για τίποτα. Ήθελα να τραγουδάω», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είναι μεγάλη ιστορία με τα φιλαράκια μου βγάλαμε το Trannos με λέγανε όλοι έτσι και δεν το πολυσκέφτηκα ποτέ να πω την αλήθεια.

Δεν είπα ότι θα γίνω μεγάλος καλλιτέχνης για να σκεφτώ και ένα άλλο όνομα. Από το μεγάλος και τρανός, κρατήσαμε μόνο το δεύτερο και το έχω κάνει Trannos για να ξεχωρίζει».

TAGS