Χριστίνα Μπόμπα: Ξετρελαίνει η νέα φωτογραφία από τη Μύκονο με το ''διδυμάκι''

Δείτε στιγμιότυπα της οικογένειας από το νησί των ανέμων

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα: Ξετρελαίνει η νέα φωτογραφία από τη Μύκονο με το ''διδυμάκι''

Στο ''νησί των ανέμων'' κάνει διακοπές τα τελευταία 24άωρα ο Σάκης Τανιμανίδης με τη σύντροφό του Χριστίνα Μπόμπα και τα δύο τους διδυμάκια. Η Μπόμπα μας καλημέρισε από τη Μύκονο δείχνοντάς μας τη μία από τις δίδυμες κορούλες της. Η μικρή φαίνεται ότι ξύπνησε πρωί πρωί και η μαμά Χριστίνα δεν είχε άλλη επιλογή από το να σηκωθεί και εκείνη μαζί της.

Το ζευγάρι είναι περήφανοι γονείς και μας το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Φυσικά πάντοτε βρίσκουν χρόνο και για την προσωπική τους ζωή, για εξόδους και ταξίδια για αυτό και παραμένουν πολύ αγαπημένοι και full in love. Mάλιστα πρόσφατα ο Τανιμανίδης έκανε και νέα δήλωση για τη σύζυγό του και το ρόλο της ως μητέρα(δείτε εδώ ποια ήταν αυτή).

Τι φωτογραφία ανέβασε η Χριστίνα Μπόμπα με τη μικρή

Μπορεί να βρίσκονται σε ολιγοήμερες διακοπές, αλλά το πρωινό ξύπνημα δεν γίνεται να το αποφύγει ούτε κατά τη διάρκεια των διακοπών. Έτσι μαμά και κόρη μας καλημέρισαν όπως θα δείτε , γράφοντας "Καλημερούδια"!

Η μικρή κόρη της Χριστίνας Μπόμπα από τη Μύκονο

Οι δουλειές δε σταματούν ούτε στη Μύκονο - Ο Τανιμανίδης και η Μπόμπα φτιάχνουν σπίτι στα δίδυμα

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αγαπούν πολύ τα ταξίδια και αυτή η ασχολία είναι κάτι, που έκαναν όσο ήταν αρχικά ζευγάρι, ύστερα που παντρεύτηκαν αλλά βλέπουμε και να τα συνεχίζουν τώρα πια και ως γονείς. Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποίησαν το πρώτο ταξίδι με τα δίδυμα μέσα σε πλοίο και όλα πήγαν μια χαρά.

Από ότι φαίνεται θα μείνουν μέρες στο νησί των ανέμων, καθώς από τις αναρτήσεις του στα social media τους βλέπουμε να τακτοποιούνται και να φτιάχνουν όλοι μαζί σαν μια όμορφη οικογένεια ένα μεγάλο σπιτάκι για τα κορίτσια τους. Με υπομονή, έβαλαν όλοι μαζί το χεράκι τους και το τελικό αποτέλεσμα ήταν να φωτογραφηθεί μέσα σε αυτό η μαμά με τις κορούλες της.

Οικογένεια Τανιμανίδη