Καμία σχέση με την τηλεόραση και τη δικηγορία - Το νέο βήμα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη μετά το Big Brother

Και όμως... δεν πάει το μυαλό σας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καμία σχέση με την τηλεόραση και τη δικηγορία - Το νέο βήμα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη μετά το Big Brother

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μπορεί να απασχόλησε λίγο μετά την νίκη της στο Big Brother, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έχει εξαφανιστεί από παντού. Παρόλο που έχει δηλώσει πως της αρέσει η τηλεόραση, μένει μόνιμα στην Κρήτη όπου διατηρεί και το δικηγορικό της γραφείο.

Ωστόσο, πρόσφατα δέχτηκε μια αναπάντεχη πρόταση, την οποία φαίνεται πως δεν αρνήθηκε. Βέβαια, δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση και τη δικηγορία, αλλά με την... ομορφιά.

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη

Συγκεκριμένα, δέχτηκε να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του Διαγωνισμός Ομορφιάς για άνδρες που θα λάβει χώρα την Κυριακή 22 Ιουνίου στο κέντρο GALEA στην παραλιακή του Ηρακλείου της Κρήτης, με σκοπό να περάσει το μήνυμα της ευαισθητοποίησης του κόσμου κατά του πολέμου.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη big brother

Οι σχέσεις Ψυχαράκη - Βαρθακούρη μετά το J2US και το Big Brother

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» "τσάκωσε" τον Χάρη Βαρθακούρη λίγο πριν φύγει για το Λονδίνο προκειμένου να γυριστεί η νέα ταξιδιωτική εκπομπή του Τζέιμς Καφετζή.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων παραχώρησε δηλώσεις όπου αναφέρθηκε για την εμπειρία του με το J2US αλλά και για το ποια είναι η σχέση του πλέον με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

«Δεν μπορώ να το ξέρω αλλά κάπου μέσα μου το πιστεύω…. ήταν πολύ τυχερές οι δύο κοπέλες που δεν κατάφερα να είμαι στον τελικό. Βλέποντας την Άννα Μαρία συνειδητοποίησα ότι ανεξαρτήτως κόντρας ένιωσα ότι δεν ένιωθε την ασφάλεια που νιώθει μαζί μου.

Δεν έχω μιλήσει με την Άννα Μαρία πέρα από ένα μήνυμα που της έστειλα σε αυτήν και στο Σταν για καλή επιτυχία…..Δεν έχουμε τίποτα να πούμε και μία χαρά να ήμασταν πάλι δεν θα μιλούσαμε…».