Οι νέες αιχμές του Αλέξη Κούγια μετά την ανακοίνωσή του για το «κύκλωμα δημοσιογράφων» - «Αυτή την “κυρία” ...»

Αναφέρθηκε και στις εκλογές του ΣΕΗ και στη διαγραφή του Λιγνάδη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Οι νέες αιχμές του Αλέξη Κούγια μετά την ανακοίνωσή του για το «κύκλωμα δημοσιογράφων» - «Αυτή την “κυρία” ...»

Συνεχίζεται την Τρίτη 8/6 η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, με τις καταθέσεις της Ελένης Κούρκουλα, του Διονύση Παναγιωτάκη και του αδελφού του σκηνοθέτη, Γιάννη Λιγνάδη. Πριν μπει στη δικαστική αίθουσα, ο Αλέξης Κούγιας θέλησε να κάνει δηλώσεις στο Πρωινό και να τοποθετηθεί εκ νέου σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε και το «κύκλωμα δημοσιογράφων» που όπως ανέφερε κατευθύνει την κοινή γνώμη ουσιαστικά "εναντίον" του θεατρανθρώπου.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια πριν τη δίκη

Ο ποινικολόγος αναφέρθηκε στον περίφημο μάρτυρα Ν.Σ. και τη δημοσιογράφο Ναταλί Χατζηαντωνίου που σε χθεσινή ανακοίνωσή του τη χαρακτήρισε μαζί με άλλους ως «κύκλωμα δημοσιογράφων».

«Έμαθα ότι δεν είναι δημοσιογράφος. Είναι μία κυρία με κατσαρά μαλλιά που είναι περιφερειακή σύμβουλος με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Νόμιζα ότι είναι δημοσιογράφος. Δικαιολογείται η συμπεριφορά της απέναντί μου γιατί ήταν ιδιαίτερα εξυβριστική με έναν τρόπο αλητείας. Αντρικής αλητείας. Τώρα καταλαβαίνω ότι έχει μία στάση ζωής τέτοια. Αυτό μάλιστα που έκανε να διακόψει εσάς τους δημοσιογράφους πάλι με τέτοια επίθεση έδειξε τι άνθρωπος είναι. Είμαι συνηθισμένος σε τέτοιες επιθέσεις. Αυτή την “κυρία” την αντιμετώπισα με χιούμορ».

Οι νέες αιχμές του Αλέξη Κούγια μετά την ανακοίνωσή για το «κύκλωμα δημοσιογράφων»

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε και στις εκλογές του ΣΕΗ, τη διαγραφή του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και στον Σπύρο Μπιμπίλα, αποκαλώντας τον πάλι ως “Μπίμπιλα”. «Δεν καταλαβαίνω τι αποφάσεις πολιτικές μπορεί να παίρνει ένα Σωματείο, δεν είναι η Βουλή» είπε χαρακτηριστικά.

Έντονος καυγάς ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και την...

Την Παρασκευή 3/6 ο γνωστός ποινικολόγος είχε μια έντονη διαφωνία με μία γυναίκα που βρισκόταν στο ακροατήριο (δείτε εδώ τι έγινε κατά τη διάρκεια της δίκης). Το περιστατικό έδειξε η εκπομπή «Πρωινό» και ο Γιώργος Λιάγκας επεσήμανε πως πιθανότατα η γυναίκα από την άλλη πλευρά του διαλόγου, να είναι μία εκ των 3 που κατηγορεί τον ποινικολόγο για εξύβριση.

Αλέξης Κούγιας: Νομίζω ότι δικαιώθηκα όταν σας είπα ότι μετά το πέρας της προηγούμενης διακοπής ότι μετά την εξέταση του συγκεκριμένου μάρτυρα από την υπεράσπισή μας, ακόμα και ο πλέον αδαής θα αντιληφθεί πως ό,τι ισχυριστήκαμε από την αρχή της διαδικασίας, από τότε που συνελήφθη ο κ. Λιγνάδης θα αποδειχθεί.

Γ: Ντροπή σου, ντροπή σου! Πες ότι απείλησες το ακροατήριο της δίκης. Για πες το

Αλέξης Κούγιας: Ποια είναι αυτή τώρα η κυρία;

Γ: Αυτή που απείλησες

Αλέξης Κούγιας: Ποια είναι αυτή τώρα; Δεν ξέρω

Γ: Για πες κι άλλα!

Αλέξης Κούγιας: Νομίζω ότι έχουμε μπλέξει με άτομα του γιατρού. Στην κυριολεξία. Δηλαδή, τι να πω

Γ: Εσύ δεν ξέρεις καν τι είναι ψυχανάλυση. Ρώτησες τον μάρτυρα αν έχει κάνει ψυχανάλυση. Ούτε στα επαρχιακά δικαστήρια δεν παίζουν αυτά πια

Αλέξης Κούγιας: Ηρεμήστε κυρία μου. Μην σας απευθύνω την ίδια ευχή όπως την προηγούμενη φορά

Γ: Όχι δεν θα ηρεμήσω