«Βράδυ πας στο σπίτι του; Φταίει αυτός ή εσύ;» - Οι αιχμηρές δηλώσεις της Έφης Πίκουλα για το #Metoo

Θα συζητηθούν σίγουρα...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Βράδυ πας στο σπίτι του; Φταίει αυτός ή εσύ;» - Οι αιχμηρές δηλώσεις της Έφης Πίκουλα για το #Metoo

Δηλώσεις στην κάμερα και την εκπομπή Super Κατερίνα, παραχώρησε η Έφη Πίκουλα! Η γνωστή ηθοποιός και σύζυγος του αείμνηστου Τάκη Βουγιουκλάκη, τοποθετήθηκε για όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στον χώρο του θεάτρου αλλά και γενικότερα για το ελληνικό #Metoo.

"Καταπέλτης" η Έφη Πίκουλα

«Με όλο αυτό που γίνεται έχει χαθεί το φλερτ. Στην εποχή μου ήταν πολύ πιο ωραία τα πράγματα. Μια φορά κάτι πήγε να γίνει με έναν σκηνοθέτη που πήγε να κλείσει την πόρτα στο γραφείο του αλλά ήμουν τόσο επιθετική που δεν τον έπαιρνε. Δεν μπορώ να ακούω ότι κάποια πήγε το βράδυ στο σπίτι σκηνοθέτη να διαβάσει το κείμενο. Βράδυ πας στο σπίτι του; Φταίει αυτός ή εσύ;», είπε αρχικά η Έφη Πίκουλα και συνέχισε:

«Καλώς έχουν διαγραφεί Φιλιππίδης και Λιγνάδης. Ακουγόντουσαν πάρα πολύ αυτά αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ το μέγεθος. Λυπάμαι για αυτό. Αυτές είναι ακραίες περιπτώσεις, εγκληματικές συμπεριφορές. Όσο ζούσε η Αλίκη ήταν ιεροσυλία να πάρω το επίθετο Βουγιουκλάκη».

Η αποστομωτική δήλωση του Σωτήρη Καλυβάτσου για το #Metoo

Το πρωί της Πέμπτης 2/6 η κάμερα του Super Κατερίνα τσάκωσε τον Σωτήρη Καλυβάτση, ο οποίος με αφορμή την δικαστική διαμάχη που υπάρχει ανάμεσα στην Σοφία Παυλίδου (δείτε εδώ την τελευταία της συνέντευξη), και τον Μάνο Παπαγιάννη, πήρε θέση υπέρ της ηθοποιού και για ακόμα μία φορά αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo.

«Φαντάζομαι πως η Σοφία δουλεύει με τον εαυτό της και κάνει βήματα μπροστά, άρα μπόρεσε να τον συγχωρέσει τον Παπαγιάννη, τώρα η δικαστική διαμάχη είναι κάτι άλλο. Είπαμε η αλήθεια πάντα κερδίζει», σχολίασε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Το θέατρο δεν έχει αλλάξει από το κίνημα #metoo, κάποιοι άνθρωποι ίσως να άλλαξαν, βάζοντας στο μυαλό τους ότι δεν μπορούν να συμπεριφέρονται όπως παλιότερα. Ελπίζω και φαντάζομαι», ολοκλήρωσε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.