Με κοντό μπουστάκι και μακριά φούστα - Η νέα ανάρτηση «φωτιά» της συντρόφου του Άγγελου Λάτσιου, Γαίας Μερκούρη

Γέμισε καρδιές το Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με κοντό μπουστάκι και μακριά φούστα - Η νέα ανάρτηση «φωτιά» της συντρόφου του Άγγελου Λάτσιου, Γαίας Μερκούρη

Μπορεί πολλοί να υποστηρίζουν ότι ο έρωτας σε νεαρή ηλικία δύσκολα κρατεί, αλλά ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη είναι πεπεισμένοι να αποδείξουν το αντίθετο. Όσο περνούν οι μήνες, τόσο περισσότερο δυναμώνει η σχέση του ζευγαριού.

Και οι δύο είναι πολλοί ενεργοί στα social media και τους αρέσει να μοιράζονται στιγμές από την καθημερινότητά τους. Ωστόσο είναι πάντα πολύ προσεκτικοί για να δείχνουν μόνο τόσα όσα θέλουν στους ακολούθους του. Πρόσφατα η Γαία δημοσιοποίησε μια ακόμα φωτογραφία της με τον σύντροφό της, Άγγελο Λάτσιο που δίνουν παθιασμένα φιλιά στο στόμα (δείτε την εδώ).

Η νέα ανάρτηση της Γαίας Μερκούρη

Ενώ πλέον αυτή την φωτογραφία χρησιμοποιεί και σαν κεντρική στο προφίλ, δείχνοντας περίτρανα ότι η σχέση της, με τον γιο της Ελένη Μενεγάκη φουντώνει μέρα με την μέρα.

Ωστόσο εχτές 7/6 δημοσίευσε μια φωτογραφία από ένα πάρτι που πήγε μόνη της, ενώ από την άλλη στο προφίλ του Άγγελου Λάτσιου τηρείται σιγή ιχθύος.

Η Γαία Μερκούρη ποζάρει στον φωτογραφικό φακό φορώντας μια μακριά floral φούστα κει ένα τοπάκι που καλύπτει ίσα - ίσα τα βασικά. Ενώ το χαμόγελό της και ο τρόπος που έχει στηθεί δείχνει πόσο χαρούμενη είναι την δεδομένη στιγμή. Φυσικά τα likes έπεσαν βροχή.

Συνεργασία ανάμεσα σε Παντζόπουλο - Μενεγάκη και Μερκούρη

Full in love και αχώριστοι είναι ο Άγγελος Λάτσιος με την Γαία Μερκούρη, όπου εδώ και έναν χρόνο περίπου διατηρούν μια όμορφη σχέση. Ο ένας έχει γνωρίσει την οικογένεια του άλλου και τα κοινά τους ταξίδια είναι πολλά. Όπως πρόσφατα που η Ελένη Μενεγάκη με μια φωτογραφία αποκάλυψε πως ήταν μαζί στο καράβι για Άνδρο.

Το ζευγάρι έχει ενεργή συμμετοχή στα social media, όπου δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του.

Αυτή τη φορά η Γαία Μερκούρη αποφάσισε να δημοσιεύσει σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βίντεο της θείας της...διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr