«Δυο γέροι τώρα, είναι και αηδιαστικό να...» - "Κόλαφος" η Ελένη Πιτσούλη για τη συμμετοχή της στον Πλάτανο

Τι απάντησε για τις ερωτικές σκηνές

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δυο γέροι τώρα, είναι και αηδιαστικό να...» -

Δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη, έκανε το πρωί της Τετάρτης 8/6 , η Πηνελόπη Πιτσούλη. Η κορυφαία ηθοποιός, η οποία τοποθετείται πάντα για πολλά θέματα και δεν μασάει τα λόγια της, μίλησε για τα 50 χρόνια γάμου και τον άντρα της στον οποίο οφείλει το ότι έγινε ηθοποιός, την καριέρα της, αλλά και τη συμμετοχή της στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» η οποία πρόσφατα έριξε αυλαία.

Οι δηλώσεις "κόλαφος" της Πηνελόπης Πιτσούλη

«Είμαι κουρασμένη, αλλά για την ηλικία μου είμαι μια χαρά. Ήμουν νια και γέρασα που λένε», είπε η ηθοποιός και τόνισε: «Δεν είχαμε ερωτικές σκηνές εμείς, ευτυχώς δεν μου έτυχε ποτέ κάτι τέτοιο. Γριά γυναίκα τώρα θα έχω ερωτικές σκηνές; Άντε να κάναμε αγαπίτσες τρυφερές, δεν μπορεί να κάναμε ερωτικά δυο γέροι τώρα, είναι και αηδιαστικό. Όλα έχουν ημερομηνία λήξης. Ο έρωτας θέλει ένα ωραίο κορμί, νιάτα όχι αρθριτικά…».

Οι απίστευτες δηλώσεις της για τον Παύλο Χαϊκάλη

Το πρωί της Πέμπτης 26/5, στην εκπομπή Super Κατερίνα, μία ακόμα ηθοποιός έκανε τις δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη, σχολιάζοντας τη συνεργασία που είχε μαζί του όπως και άλλοι, αλλά και για τον Παύλο Χαϊκάλη. Ο λόγος για την καταξιωμένη και αγαπητή στο κοινό Πηνελόπη Πιτσούλη, η οποία μίλησε ανοιχτά για όλα και οι απαντήσεις της θα συζητηθούν.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη βρεθήκαμε στον “Πλάτανο”. Μου έλεγαν ότι είναι… κέρατο βερνικωμένο και ότι θα μου κάνει τη ζωή δύσκολη. Είπα ότι αν μου δυσκολέψει τη ζωή, ξέρω κι εγώ να του τη δυσκολέψω.

Γνώρισα έναν Πέτρο ευγενέστατο, δοτικό. Ερχόταν πάντα με τα καλούδια του, γλυκά, τυροπιτάκια. Ήταν τυπικός, κύριος και καλός. Ο Πέτρος θα μαραζώσει χωρίς θέατρο», είπε αρχικά η Πηνελόπη Πιτσούλη και στη συνέχεια μίλησε για τον Παύλο Χαϊκάλη: «Κάτι έγινε με τον Παύλο και τα έβαλαν μαζί του. Ούτε αυτό το κατάλαβα. Τι έκανε μωρέ ο Παύλος; Είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σεξ».

Κλείνοντας, είπε: «Δεν τσακώθηκα εγώ με τον Φλωρινιώτη. Αυτός τσακώθηκε με τον εαυτό του».